Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa de Mediaset

«M'han embargat el sou»: Un col·laborador de 'Sálvame', a un pas de la ruïna

Es tracta d'una de les cares més importants del programa i de Telecinco

El programa 'Sálvame' està aquests dies de màxima actualitat per algunes situacions relacionades amb els seus col·laboradors. D'una banda, està a punt d'acomiadar Rafa Mora o Anabel Pantoja després d'un vergonyós conflicte que han protagonitzat en directe.

I d'altra banda, s'ha revelat que un dels seus tertulians està travessant una complicada situació econòmica. Ens estem referint ni més ni menys que a Kiko Matamoros.

Els rumors que circulen als mitjans

Aquests dies es donava a conèixer en diferents mitjans de comunicació que el citat col·laborador podria acabar a la presó. Segons sembla, està en el punt de mira d'Hisenda, igual que la seva exdona, Makoke. I tot perquè tenen un deute milionari, concretament d'1,2 milions d'euros.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

A ell se l'acusa d'un delicte d'insolvència punible i a ella per col·laboradora necessària. Per aquest motiu, segons 'Informalia' s'enfronten, si el procés prospera, a sis i dos anys de presó respectivament. Una situació que, sobretot, està relacionada amb la casa que compartien a la luxosa urbanització La Finca, a Pozuelo de Alarcón. L'habitatge està a nom de la col·laboradora de 'Viva la vida', però sembla que era ell l'encarregat de pagar la hipoteca.

Això sense passar per alt que, a més, la malaguenya recentment ha denunciat el que va ser el seu marit per amenaces.

Kiko Matamoros decideix parlar

Al plató de 'Sálvame' és on el col·laborador ha volgut sortir al pas de totes les informacions que han aparegut publicades. Per això, ha explicat la situació de manera clara: «Jo de moment no he declarat. Estic investigat per un tema fiscal. La realitat és que se m'ha imputat un suposat delicte d'insolvència punible, però jo en la meva vida m'he declarat insolvent. Hisenda m'ha embargat quan ho ha cregut convenient i tinc les meves nòmines embargades i punt».

És per tant una situació realment complicada a nivell econòmic i, a més, el posa a la corda fluixa tenint en compte la pena de presó que li podria caure. Però Kiko, en aquest sentit, no dubtava a afegir: «Jo estic tranquil·líssim en aquesta història i, per descomptat, ningú m'ha demanat sis anys i molt menys m'han condemnat».

De la mateixa manera, ha exposat que «he d'anar a declarar, però no tinc data. He conegut el meu advocat aquest mateix matí i em vaig acollir al meu dret de no declarar fins que m'informi de què se m'acusa».

Una informació i unes paraules que han portat al fet que els espectadors de 'Sálvame' comentin a les xarxes socials. I la veritat és que la gran majoria dels missatges van en contra de Kiko Matamoros. Exemple d'això són comentaris com aquests:

  • «Aquest, a la presó per estafador».
  • «El que avui en dia és investigat, abans era imputat i per ser investigat/imputat, Fiscalia presenta escrit d'acusació, en el qual ha de sol·licitar la pena que comporti el delicte pel qual s'investiga/s'imputa. No creure tot el que diu Matamoros».
  • «Tant de bo el trinquin i l'empresonin. És un estafador, viu de luxe i ha estafat el més gran a Hisenda. Quin poca vergonya».
  • «El 'iaio' negant tot com sempre. És igual, al final acabarà pagant. Això de viure com un rei sense pagar al fisc, com que no. Caradura».
  • «Qualsevol dia comencen el programa a la porta dels Jutjats de plaça de Castella, uns com a demandants i altres com a acusats. Després diem que la justícia no funciona. Perd el temps amb famosos».

D'aquesta manera, queda clar que Kiko Matamoros no compta amb el suport del públic. Un col·laborador que ahir, a més, es va veure en la necessitat de desmentir un altre rumor. En concret, un que venia a indicar que no travessa un bon moment amb la seva parella, Marta López Álamo.