Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies

Carlota Corredera revela com va morir el seu germà de 18 anys

Carlota Corredera revela el motiu real de la mort del seu familiar

Carlota Corredera ha estat una de les presentadores més mediàtiques en els darrers temps a Telecinco. La seva implicació en la docusèrie de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' va ser total. I el seu suport a Carrasco denunciant la violència contra les dones la va posar al focus dels seus haters.

Carlota Corredera va veure com molts la criticaven sense pietat. I aquesta crítica salvatge va provocar que la periodista gallega hagués d'anar a especialistes per intentar superar com l'assenyalaven amb el dit dia rere dia.

Carlota Corredera no aixeca cap des de fa un any

Aquest últim any ha estat molt complicat per a Carlota Corredera, que a més de patir aquest tipus d'assetjament a les xarxes socials, deixava de treballar a 'Sálvame'.

Era cessada després de 12 anys dins de l'espai de La Fábrica de la Tele. La cúpula de la cadena decidia deixar de donar confiança a Carlota Corredera i l'apartava de la seva tasca de presentadora titular.

Carlota Corredera plorant en un plató de televisió
Carlota Corredera revela com va morir Fernando  | Telecinco

Sens dubte, un cop que ha hagut d'anar assimilant, però res comparat al que li va passar fa molts anys a la seva família. Carlota Corredera va publicar un llibre fa uns mesos on revelava diversos aspectes de la seva vida més personal que resulten punyents per als seus lectors.

I és que l'exconductora de 'Sálvame' va explicar amb tot detall que en el seu moment va patir diversos problemes familiars que la van fer refugiar-se al menjar per no pensar-hi

El drama familiar que va enfonsar Carlota Corredera

Al seu llibre Tu también puedes explica alguns dels problemes que la van abocar a l'infern. «La malaltia del meu pare just després d'arribar a Santiago per estudiar Periodisme va ser un terratrèmol devastador que va sacsejar el meu món», expressava. Al llibre confessa que el menjar la va ajudar a «aguantar la por i el dolor».

Carlota Corredera
Carlota Corredera explica el seu drama familiar al seu llibre Tú también puedes   | Mediaset

El que va haver de patir Carlota Corredera no va ser poc. Tenia 18 anys quan al seu pare li van diagnosticar pòlips al còlon.

El pare de la gallega va lluitar durant dos anys fins que la malaltia va poder del tot amb ell. Carlota va sostenir que aquella mort «ens va deixar més que orfes. Ens vam quedar sense guia, sense brúixola, sense el nostre heroi, ja que crèiem que tiraria endavant, que es curaria».

Carlota Corredera revela el motiu pel qual va perdre el seu germà

Amb tot, aquest no va ser l'únic cop familiar que va rebre a la seva vida. També va patir una altra mort molt propera, la mort de Fernando.

El cas és que aquesta persona tan important per a Carlota Corredera va perdre la vida amb 18 anys a causa d'un accident de moto. Aquesta luctuosa notícia va tenir lloc només un any després de la mort del seu pare i va acabar feta pols.

«Va ser tan immensa i insuportable la tristesa, que vaig pensar de debò que era el nostre final», explica. «Pensava que mai sortiríem del pou negre on ens havíem quedat».

La viguesa va recollir fa uns dies un premi per la tasca en defensa de la igualtat
Carlota ha pogut tirar endavant tot i perdre de jove al seu germà i al seu pare   | GTRES

Sabent que la tragèdia els havia sobrevingut per partida doble, Carlota Corredera explica que la seva mare va ser la primera que no li va permetre caure en un pou de tristesa.

Al cap d'unes hores d'escampar les cendres a la ria viguesa, Carlota i la seva mare van començar una nova vida. Això sí, sabien que encara feia mal la punyent mort dels seus dos familiars.

«La meva mare va aixecar la persiana de la seva habitació i ens va dir als seus fills que calia continuar vivint per nosaltres, per ells», va sentenciar.