Foto de la parella

María José Campanario i Jesulín prenen una decisió impactant pocs dies abans del part

María José Campanario i Jesulín de Ubrique ho preparen tot per l'arribada del seu nou fill

María José Campanario i Jesulín de Ubrique estan a punt de convertir-se en pares del seu tercer fill en comú. Serà el quart per al torero que afronta aquesta nova paternitat igual d'il·lusionat i amb ganes de conèixer el seu nou fill.

En un primer moment, estava previst que l'odontòloga donés a llum a principis de juny, però alguns mitjans apunten que podria ser abans. De fet, es va rumorejar que Campanario ja hauria donat a llum fa dies, però que espera donar la notícia mitjançant una exclusiva. Tot està preparat per al feliç esdeveniment i tant Jesulín com María José han pres una decisió.

María José Campanario i Jesulín de Ubrique segurs pocs dies abans de néixer el seu fill

Campanario i Jesulín van donar la gran notícia fa uns mesos en anunciar que esperaven el naixement del seu tercer fill. Una notícia que els va agafar per sorpresa, però que rebien amb il·lusió i moltes ganes.

Ara, gairebé nou mesos després de donar la feliç notícia, tot està preparat perquè la dona de l'extorero doni a llum. Els càlculs situen el mes de juny com el mes que l'odontòloga surt de comptes, però això podria canviar.

María José Campanario i Jesulín sortint de l'hospital
María José Campanario es troba a la recta final del seu embaràs | Mediaset

Jesús Manuel, periodista i excol·laborador de Sálvame, va anunciar que, a causa de la seva edat i problemes de salut, el part podria avançar-se. Els metges creuen oportú no esperar a fer les 40 setmanes i van fixar com a finals de maig la data per avançar el procés.

Mentre els rumors no deixen de circular, els protagonistes guarden silenci. També els familiars que, com Víctor Janeiro, prefereixen no parlar sobre el tema. D'aquesta manera es compleix el desig del matrimoni de no revelar absolutament res sobre el nou nadó.

Primer pla de María José Campanario
María José Campanario apaga el seu mòbil i desactiva les seves xarxes socials | El Español

Un desig que també porten rigorosament Campanario i Jesulín els que han pres una decisió de cara als dies previs al part. María José s'ha donat de baixa de totes les xarxes socials, segons apunta La Razón.

També ha apagat el mòbil i ha desactivat l'aplicació de WhatsApp perquè no vol rebre missatges i trucades. Una decisió dràstica per protegir al màxim el naixement del nadó i mantenir el secretisme sobre el part.

María José Campanario i Jesulín opten pel silenci més estricte

Només els futurs pares són posseïdors de la informació relativa al naixement del nou fill. Igual que va passar amb la notícia de l'embaràs, ningú no sap amb exactitud com es troba María José o si ja ha donat a llum.

El matrimoni ha 'bunkeritzat' tant l'embaràs com el futur part, del qual només circulen rumors. De fet, s'especula que dilluns passat 16 de maig, María José Campanario va donar a llum mitjançant cesària.

Jesulín de Ubrique i María José Campanario
María José Campanario y Jesulín mantenen el silenci sobre el naixement del seu tercer fill | GTRES

Un part programat per evitar possibles problemes derivats de la fibromiàlgia que pateix. A més, el fet que Jesulín d'Ubrique s'hagi reunit amb les seves dues filles ha fet saltar les alarmes sobre el possible naixement del seu nou germà.

Caldrà esperar que sigui el matrimoni qui es pronunciï i confirmi si ja s'han convertit en pares un altre cop. De moment, només regna el silenci més absolut. Un silenci que les males llengües apunten que és degut a una exclusiva i no per preservar el moment d'intimitat de la família.

Sigui com sigui, tard o d'hora el nou fill de María José i Jesulín veurà la llum del dia i hi seran els mitjans per anunciar-ho als quatre vents. Per molt que el matrimoni vulgui viure'l allunyat de la premsa.