Carlota Corredera revela el veritable motiu pel qual Terelu ha hagut de vendre el seu luxós àtic

La presentadora va veure com disminuïen els seus ingressos després de perdre treballs en televisió

Terelu Campos en 'Viva la vida' parlant de la seva filla, Alejandra Rubio
Terelu Campos espera tornar a presentar programes molt aviat | Telecinco

Tot i que Terelu Campos ha mantingut sempre que es canvia de casa per què se li ha quedat molt gran per a ella sola, avui la seva amiga i alhora presentadora de 'Sálvame', Carlota Corredera, ha revelat el veritable motiu de la venda de la casa de la filla de Maria Teresa Campos.

Corredera ha dit que el pis on s'ha mudat Terelu està molt bé i no té res a envejar a l'àtic que acaba de vendre, però sí que és cert que el preu del lloguer que pagarà ara és molt més econòmic que les despeses que li implicava la seva anterior llar.

Seguidament, la presentadora ha dit que Terelu es va comprar la seva quàdruplex quan presentava el 'Deluxe', però el que ella no comptava és que poc temps després Telecinco l'apartaria d'aquesta assignació i tornaria a ser col·laboradora rasa de 'Sálvame', perdent els alts ingressos que li proporcionava el fet de presentar el programa nocturn de l'univers 'Sálvame'.

Aquesta confessió no agafa a ningú per sorpresa, ja que la mateixa Terelu ja ha confessat en algunes entrevistes que en alguns moments de la seva vida ha viscut per sobre de les seves possibilitats, una pràctica que ha hagut d'anar modificant a mesura que les seves aparicions en televisió han anat disminuint i sent de menor valor.

Terelu Campos no aconsegueix remuntar la seva carrera professional

Des que Terelu va abandonar voluntàriament 'Sálvame', les seves aparicions en televisió s'han reduït a una aparició setmanal a 'Viva la vida' i algunes col·laboracions a la televisió autonòmica madrilenya. De fet, ella considerava que el seu alliberament del programa 'Sálvame' suposaria l'arribada de nous treballs com a presentadora en altres cadenes com TVE o Telemadrid, però de moment totes aquestes ofertes encara s'estan consolidant.


Comentaris

envia el comentari