Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Carlota Corredera

Carlota Corredera trenca el silenci per deixar les coses clares a Rocío Carrasco

Rocío Carrasco ha enviat un missatge a la periodista

Carlota Corredera sempre ha tingut clar qui vol a la seva vida. Des del seu pas per Telecinco, ha canviat el cercle proper. Entre les seves amistats hi ha hagut una incorporació molt especial.

La que va ser directora de Sálvame ha patit un canvi molt radical a la feina. Des de dirigir un programa d'èxit a les tardes a què li cancel·lin el nou que presentava i dirigia: ¿Quién es mi padre?

Però, sens dubte, Carlota Corredera guarda a la seva memòria un espai especial per a la docuserie Rocío, contar la verdad para seguir viva. Tota una experiència per a la periodista i per a la mateixa Rocío Carrasco. Una experiència que, a més, ha unit a diverses cares conegudes de la televisió.

Carlota Corredera ha forjat una bonica amistat amb Rocío Carrasco. Han estat diverses vegades les que s'han enviat unes paraules boniques i s'han dedicat gestos d'estima.

L'última ha estat en una entrevista de la filla de Pedro Carrasco al programa de ràdio Carne Cruda. «No vaig ser mai conscient del que suposaria. Ho vaig fer merament per una cosa egoista meva, ha estat una teràpia, m'ha servit per veure que la meva situació és la d'altres dones».

Carlota Corredera «ha estat una dona que s'ha posat al davant»

L'emissió d'aquesta docuserie va suposar un abans i un després a la vida de Rocío Carrasco. Les seves declaracions han ajudat centenars de dones maltractades per la seva família.

«No vaig ser conscient del que passava fora de la meva zona de confort, que era casa meva», deia. «Espero que aquelles dones i homes que no em creuen no tinguin una dona o una filla vivint allò que jo he viscut».

«Carlota ha estat una dona que s'ha posat al davant, ha donat la vida i ho ha fet per mi, i no tindré temps per agrair-s'ho», comentava sobre la periodista.

Carlota Corredera, per part seva, no ha pogut deixar passar aquesta ocasió per respondre-li. I ho ha fet a través del seu compte de Twitter: «Gràcies a Rocío Carrasco per les paraules tan boniques i emocionants».

Carlota Corredera
Carlota Corredera rebia unes boniques paraules de Rocío Carrasco | TELECINCO

També ha tingut una menció especial a la periodista especialitzada en violència de gènere, Anais Bernal.

Amb ella, Carlota Corredera ha forjat una amistat aquests dos anys, ja que aquesta apareixia a Mediasetper parlar sobre la violència contra les dones.

Carlota Corredera ha seguit molt de prop el procés pel qual ha passat Rociíto, tant personal com mediàtic. A més, ha defensat el feminisme que predica i porta per bandera el programa i la pròpia Rocío Carrasco. Es pot dir que des del minut zero, totes dues han sentit una connexió que els ha portat a donar nom a un èxit social.

Tot i això, la seva involucració l'ha portat a collir molt odi i crítiques per part d'un sector de la societat molt més reticent i escèptic d'aquest tipus de violència.