Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Joan Carles i Corinna

Corinna Larsen confessa en què va gastar els 65 milions que li va donar el rei

L'empresària alemanya ha parlat alt i clar del regal que el rei li va fer fa un temps

Corinna Larsen ho ha tornat a fer. En la seva particular guerra mediàtica amb Joan Carles, l'empresària ha començat a destapar alguns dels episodis més escandalosos que ha viscut al costat de l'emèrit durant la seva relació especial. Fa uns dies, Larsen va explicar al seu podcast què és el que va passar durant el safari a Botswana, on va anar el monarca i va acabar amb la seva popularitat.

I és que, segons es va informar en aquell moment, l'amic especial de Corinna Larsen va haver de ser operat d'urgència després de fracturar-se el maluc durant aquest qüestionat viatge. Però no ha estat fins deu anys després quan s'han conegut tots els detalls sobre què va passar aquell dia.

Evacuació del Rei imminent

«Hi havia molt de soroll. Vaig córrer fins a Vicente i li vaig preguntar». Ell em va contestar que s'havia d'evacuar al Rei immediatament, ja que l'equip creia que tenia una hemorràgia interna i es necessitava portar-lo a un hospital.

Segons va relatar la mateixa Corinna, «l'alcohol li havia ennuvolat la memòria. Va sortir trontollant-se de la seva tenda de campanya per anar al bany i va ensopegar amb l'arrel d'un arbre o una pedra, caient a terra amb un soroll sord». Ara, i després d'aquestes declaracions escandaloses, l'empresària ha confessat a través del seu ja famós podcast en què s'ha gastat els 65 milions que li va donar el rei emèrit durant la seva relació.

Corinna Larsen explica què va passar amb els diners

Ella no ha tingut cap problema per explicar, amb tot luxe de detalls, com van arribar al seu poder els 65 milions d'euros que Joan Carles li va regalar quan encara mantenia contacte amb ell. Segons conta la protagonista, dos mesos després d'accident del monarca a Botswana, es va tancar un acord i va ser llavors quan l'advocat del monarca es va posar en contacte amb ella per fer-li un regal important. Sense miraments, ella va viatjar fins a Suïssa per reunir-se amb el lletrat i aquest li va detallar l'herència que el pare de Felip VI volia deixar-li a ella i al seu fill Alexander.

«No vaig sortir mai amb ell amb l'expectativa de rebre una compensació econòmica. I ell no va pagar mai per les nostres despeses. Vaig ser una dona d'èxit per mèrits propis i això no va entrar mai en la nostra relació», assegura la comissionista en l'última entrega del seu podcast.

I, encara que és cert que l'emèrit la va ajudar a comprar un apartament de luxe a Londres i li va fer algun regal sense declarar, Corinna no es considera una caçafortunes, ja que, durant el seu romanç, ella era la que es pagava tots els seus luxes i sortides.

Però el que mai no negarà és la generositat que el rei va tenir amb totes les seves amigues especials. «Va calcular que Alexander i jo hauríem de rebre un equivalent o una quantitat que no fos inferior al que havien rebut les altres dones».

Els diners van passar per Panamà

«Era gairebé un acord de divorci. Un acord de divorci per 65 milions d'euros», ha assegurat la comissionista, abans de confessar que va ser Joan Carles qui li va demanar mantenir-lo en secret per després demanar-li que li tornés.

Tal com hem pogut saber, aquests diners es van transferir des de Suïssa per un compte secret que pertanyia a una fundació a Panamà. Aquest moviment es va dur a terme per evitar que el moviment fos rastrejat.

Primer pla del rei Joan Carles
Imatge de primer pla del monarca Joan Carles | GTRES

Després d'explicar que l'advocat del monarca li va assegurar que no era «una mena de suborn perquè guardés silenci» i que «era molt injust el que li va passar», Corinna Larsen ha explicat que va haver de viatjar fins a Espanya per parlar en persona amb el Rei.

«¿Busques alguna cosa a canvi?», li va preguntar ella, mentre que el Borbó li va assegurar que no. «Es va adonar que la meva reputació havia estat destruïda per sempre i que probablement la meva empresa també».