Carlota Corredera a 'Sálvame'

Carlota Corredera: D'anar contra Antonio David a mantenir un vincle amb ell

Hi ha alguna cosa que encara segueix unint a l'exmarit de Rocío Carrasco amb la presentadora gallega

L'emissió de la docu-sèrie de Rocío Carrasco a Telecinco ha aixecat molta polseguera. Molts dels treballadors de la cadena van optar per declarar-li la guerra a Antonio David Flores, entre ells Carlota Corredera. Sense cap dubte, la presentadora gallega va ser la més dura amb el col·laborador.

De fet, s'ha enfrontat a diversos companys que defensaven la teoria de l'ex de Rocío Carrasco. Però, aquesta postura tan radical li ha generat una important allau de crítiques a les xarxes socials. Fins i tot es va atrevir a desafiar-se de manera pública en televisió.

«Antonio David ens ha demandat i hem d'anar a declarar», va anunciar la presentadora, que va admetre que estaven «desitjant col·laborar amb la justícia». Des de la productora del programa, 'La Fábrica de la Tele', van decidir tallar des del primer moment el seu vincle amb ell.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

A això se li sumen els diferents programes on se l'acusava de presumpte maltractador per part de la seva exdona i d'alguns col·laboradors. La confrontació entre les dues parts és evident, amb Carlota Corredera com a cara visible per part de la productora.

No obstant això, per estrany que sembli, entre ells encara hi ha un vincle. I és que la presentadora de Vigo i Antonio David Flores se segueixen a les xarxes socials. Després de tot el qual s'han dit, resulta sorprenent que siguin amics a Instagram, ja que ningú ha fet el pas de desfer aquesta unió.

En qualsevol cas, qui va ser gendre de Rocío Jurado segueix molt pendent de tot el que diuen els seus companys de 'Sálvame'. Segueix els comptes de Jorge Javier Vázquez, Kiko Hernández, Alonso Caparros, Belén Esteban o Anabel Pantoja.

Com es pot comprovar, Antonio David no ha volgut trencar del tot amb els que fossin els seus amics. Malgrat tot el que s'ha dit per ell en els programes de la cadena, segueix també els comptes oficials de 'Sálvame' i 'Sábado Deluxe'.

Fins i tot ha optat per mantenir moltes de les imatges que havia compartit en les seves xarxes socials del seu pas pel programa. Malgrat això, fa uns dies va esclatar pel tracte que havia rebut per part de l'espai.

L'ex de Rocío Carrasco se sent traït

En una xerrada que va mantenir a Youtube, ha revelat que es va assabentar de l'acomiadament cinc minuts abans que l'audiència. Un acte que va definir d'humiliació.

Un dia després que s'emetés el primer capítol de la docu-sèrie de Rocío Carrasco es va quedar sense feina. Precisament d'una manera que ell considera traïdora. Tenia previst desplaçar-se a Madrid per realitzar la col·laboració setmanal amb 'Sálvame'.

Però el seu representant li va comunicar que esperés, que havia sorgit «algun problema i que no sabia si aniria aquest dia o l'endemà». En qualsevol cas, en qüestió d'hores s'assabenta que la cadena decideix suprimir dels seus serveis.

En tot aquest temps, Antonio David ha optat per mantenir-se en un segon pla, ja que surt molt poc de casa. D'aquesta manera, prefereix estar amb els seus a casa seva. De fet, l'última vegada que se'l va veure en públic va ser fa uns dies al tanatori de la M-30.

Allà va anar a acomiadar-se de la seva bona amiga Mila Ximénez. Així mateix, alguns testimonis asseguren que allà es va retrobar amb vells companys del programa.

La situació que es va viure va ser massa tensa, tot i que el lloc tampoc era el més agradable per entrar en detalls ni per reprotxar-se res. En qualsevol cas, l'ex de Rocío Carrasco va entrar a donar-li l'últim adeu a la seva companya amb llàgrimes als ulls.

Va haver de ser consolat per la filla de Mila, Alba Santana. A l'interior del tanatori va romandre diversos minuts, on va tenir ocasió de recordar episodis de la que va ser la seva companya i confident.