Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Nova censura de Rocío Flores: una col·laboradora es queda sense anar a Telecinco

Rocío Flores podria haver impedit que una cara coneguda de Telecinco anés al plató de 'Supervivientes'

Rocío Flores és, indiscutiblement, un dels personatges del moment dins de la premsa rosa. I és que la sèrie documental de la seva mare, Rocío Carrasco, li ha donat protagonisme. En concret, l'ha posat en evidència quan ha revelat, entre altres coses, la pallissa que aquesta li va propinar.

El fet que estigui d'actualitat i que la seva madrastra, Olga Moreno, sigui concursant de 'Supervivientes' han fet que Telecinco fitxi la jove. Així, ha emprès un nou rumb laboral com a col·laboradora televisiva. I fins i tot ha vetat cares conegudes de la cadena.

Té clar que no es vol trobar amb certs famosos de Mediaset que donen suport a la seva mare i ataquen el seu pare, Antonio David. I ara, pel que sembla, ha tornat a fer servir el seu 'poder de veto' per a evitar que Belén Rodríguez acudeixi a les gales del reality.

Nou veto de la filla de Rocío Carrasco

Quan va fitxar per Telecinco, va posar la condició de no coincidir en un plató amb tres persones. Ens referim a Jorge Javier Vázquez, Paloma García Pelayo i Belén Rodríguez.

Aquesta última, comentarista des de fa dues dècades dels realities de la cadena, es va trobar amb el fet que es limitava la seva tasca professional. Així doncs, es va quedar sense poder assistir a totes les gales de 'Supervivientes'. Només podia estar en les que la filla d'Antonio David no hi fos.

Sembla, però, que la situació per a aquesta col·laboradora s'ha agreujat encara més. En concret, a les xarxes socials s'ha donat a conèixer que ha estat vetada per Rocío Flores en totes les gales del programa. Sí, en totes, hi sigui ella o no.

Pel que sembla, és la manera que ha trobat d'evitar que Belén Ro critiqui Olga Moreno al plató. Una decisió que hauria pres després que la periodista digués diverses coses en públic després que la jove l'hagués atacat prèviament. Va explicar que Flores havia demanat que l'acomiadessin i després li va dedicar el mític «No té cony, no en té».

De moment, aquesta informació només circula per internet i no s'ha confirmat oficialment. No obstant això, la col·laboradora no ha estat present en l'últim programa del reality, cosa que resulta molt sospitosa.

Les xarxes donen suport a la col·laboradora 'rebutjada' per la filla d'Antonio David

Tot just publiccar-se el nou veto de Rocío Flores, les xarxes socials han 'cremat' donant suport a la víctima. Tant és així que s'ha posat en marxa un hashtag de recolzament a Belén: #TodosconBelenRo.

Centenars de missatges han inundat Twitter atacant la jove i la mateixa cadena. Bona mostra d'això és el següent: «És indignant el que se li està permetent a la nena. La Belén porta molts anys desenvolupant la seva carrera com a experta en realities».

A aquest missatge se n'han sumat d'altres com «Els anys en pantalla avalen la teva professionalitat, i és una injustícia que intentin desprestigiar-te». O aquest altre: «La Belén Ro és una professional com una casa de pagès que porta tota la vida treballant manera impecable. No és just que una mocosa jugui amb la seva feina».

Aquest hashtag ràpidament va ser tendència dissabte passat, arribant a ocupar el lloc número 3 a Espanya. Una circumstància davant la qual la col·laboradora no va poder dir res més que: «Estic flipant. No us puc llegir a tots, però milions de gràcies».

De la mateixa manera, va escriure un tuit molt contundent per a fer al·lusió al que ha passat. Diu així: «I al final no m'importen les conseqüències. L'únic que no em permetria seria deixar de ser-me lleial a mi mateixa. "Ens adonem de la importància de la nostra veu quan se'ns silencia". Moltes gràcies a tothom».