La presentadora Carme Chaparro

Carme Chaparro deixa la seva família amb un nus a la gola: «És la meva decisió»

La periodista s'ha mostrat molt ferma a l'hora de comunicar la seva postura sobre el Nadal

Aquest any 2020, que està a punt d'acabar, ha estat especialment dur per a la presentadora i escriptora Carme Chaparro. I és que ha perdut a dos familiars i a diversos amics a causa del coronavirus.

I, precisament aquesta pandèmia i el patiment que li està comportant, ha donat lloc al fet que ara hi hagi pres una decisió molt important. En concret, es refereix a com passarà la nit de Nadal.

Un Nadal atípic

El 24 a la nit se celebra la nit de Nadal, una festa molt especial en la qual sempre tots ens reunim amb la nostra família. No obstant això, el virus, que segueix donant xifres alarmants de contagis i morts, ha fet que aquest any la vetllada sigui molt diferent. I és que hi ha mesures estrictes pel que fa al nombre de persones que poden reunir-se en les llars o respecte a l'horari de celebració.

Això sense passar per alt que hi ha comunitats autònomes molt dures que estan impedint que hi arribin persones procedents d'altres llocs del país. Totes aquestes mesures pretenen evitar que s'incrementin de manera notable el que són els contagis i que no tinguem d'afrontar una tercera ona.

Carme Chaparro fa pública la seva decisió

Precisament per tot el que s'ha exposat, la presentadora Carme Chaparro ha pres una ferma postura respecte a com passarà aquesta nit de Nadal. Ella està molt conscienciada de la pandèmia i, tot i que li fa mal prendre aquesta postura, creu que és la millor per a si mateixa i, per descomptat, per als seus éssers estimats.

A favor de conscienciar tothom que cal ser molt percebuts, ha revelat aquesta decisió en el seu compte d'Instagram. I ho ha fet pujant una fotografia de si mateixa molt seriosa, que l'ha acompanyat del següent missatge: «Tinc molt clara la meva decisió. Però això no vol dir que no faci mal. I a mesura que passen les hores, més. Queden poques hores a la nit de Nadal i en comptes d'estar a casa de la meva mare, ella estarà sola i nosaltres també sense ella. I sense el meu pare. Ni els meus germans. O els meus nebots».

Després d'aquestes primeres paraules, la periodista de 'Mediaset' s'ha mostrat visiblement emocionada en dir: «Quin dolor! Però ja queda poc, penso. Arribarem vius a la vacuna. D'això és del que es tracta ara. De sobreviure fins a la vacuna. Com esteu vosaltres? Us llegeixo».

La reacció dels seguidors a la publicació d'Instagram

Molts són els fans incondicionals de la presentadora que han reaccionat ràpidament a la seva publicació. Uns ho han fet donant-li 'm'agrada' a aquesta, com ha estat el cas de Sandra Barneda. No obstant això, altres han preferit deixar-li missatges a Carme Chaparro donant-li ànim o explicant-li com passaran ells aquesta nit de Nadal:

  • «Com tu, trista i dolguda per la qual cosa cal fer, però orgullosa de saber que és el correcte. I rabiosa i frustrada per tots aquells a qui els dona tot igual, perquè fan que la data de poder tornar a abraçar els meus estigui cada vegada més lluny. Allunyar-me dels que estimo és ara la mostra d'amor més gran. Tant de bo molt aviat puguem estar junts de nou. Gràcies per donar exemple de responsabilitat».
  • «Com tu. La meva opinió és que si estimes als teus no te la jugues. I fa mal perquè per responsabilitat ho passaré sola i el fàcil seria anar a casa dels meus pares o germana a passar les festes».
  • «Nosaltres igual. Hem decidit sopar cadascú a casa seva. La millor manera de cuidar-nos és estar allunyats. Ànim!».
  • «Jo també Carme, em quedo a casa meva amb els meus fills i el meu marit i la meva mare també estarà sola, però estarà segura que ara és el més important».

Un exemple tots aquests de persones responsables davant la pandèmia, i esperem que siguem molts els ciutadans que actuem d'aquesta
manera aquesta nit.