Pablo Motos a 'El Hormiguero'

Els metges es posen les mans al cap: sorpresa per les paraules de Pablo Motos

El presentador del programa va realitzar una sèrie de comentaris sobre l'estat físic de Cristina Pedroche

Cristina Pedroche va decidir tornar al plató d'El Hormiguero', i ho va fer sobre un vehicle de quatre rodes i portant un vestit cenyit. La col·laboradora va deixar bocabadat al presentador, que va tenir la reacció més polèmica. 

«Estàs perfecta, ara mateix estàs en un punt perfecte. No menjaràs», insinuava el presentador del programa d'Antena 3. Si bé és cert que la vestimenta de la periodista era cenyida i plena de brillantors, havia estat dissenyat únicament per a acudir al programa.

«Això ho has fet només per a 'El Hormiguero'?», va preguntar el presentador. «Sí, és el millor programa d'entreteniment de tota la televisió. Però ja parlarem tu i jo de recuperar la meva secció», va deixar caure Pedroche davant la seva desaparició en les últimes dates.

Aquest comentari va unit a la informació que s'havia fet pública durant el mes de setembre, que apuntava la intenció de la cadena de no renovar el contracte de la periodista i optar per Tamara Falcó.

Pistes per a les Campanades

La col·laboradora va apostar per una indumentària d'allò més inusual com a introducció a la celebració de cap d'any 2020, si bé no es va pronunciar sobre el mateix ni va voler donar moltes pistes, sí que va deixar alguna pinzellada. «El vestit de les Campanades 2020 no és ajustat. És tot el contrari a aquest, molt còmode i ampli. Pot ser que en xandall, qui sap», va contestar la Cristina.

Pablo Motos va insistir sobre el vestit que havia triat la periodista i com havia aconseguit tenir el tipus que lluïa durant la retransmissió. «Si estic els vuit dies que queden menjant el que vulgui cabré dins d'ell sense problema, per això estic tan relaxada», també va aprofitar per esmentar la facilitat que suposa estar casada amb el cuiner Dabiz Muñoz.

Per aconseguir aquest punt perfecte assegura que no li ha calgut «morir-se de fam, jo menjo de tot, sa i ric. És el que té estar casada amb un tres estrelles», ha sentenciat la comunicadora. Cristina també va voler esmentar la seva intenció de portar una mica d'alegria a un any que ha estat «molt complicat per a tots».

El presentador va tornar a incidir en el tema de la vestimenta quan li va preguntar si després de les Campanades, és cert que no llegeix els comentaris d'acord amb la polèmica que tendeix a deslligar l'elecció de la nascuda a Vallecas. «No. És que si no m'haurien d'ingressar. El que faig és viure la meva vida amb els meus. Em quedo sola amb el que em diu la gent propera a mi. Per a bé o per a malament», va respondre.

«No llegeixo cap comentari aquella nit, espero un parell de dies. I el que més em molesta és que diguin que no hi ha feina en el vestit. Ja no per mi, sinó pels molts professionals que estan darrere. Tot està molt pensant per un grandíssim equip», conclou la 'influencer'.

El físic de Pedroche

Fa al voltant de tres mesos, la periodista va aprofitar per revelar el seu pes, alçada i altres dades que s'atribueixen al seu cos a través de les xarxes socials. La reacció no ha trigat a ser estudiada, i segons en la mateixa aplicació que utilitza, per a una dona de 30 anys es recomana un mínim de 1743 calories, una dada que difereix amb les 1480 que consumeix la comunicadora.

El dèficit calòric donaria explicació a la baixada de pes a què s'ha sotmès la presentadora, que ha lluït en més d'una ocasió la seva silueta a les xarxes socials, o mostra alguna imatge de la seva rutina d'exercicis per als més de dos milions de seguidors del seu perfil d'Instagram.