Imatge de la reina Letícia

Assenyalen el suposat engany físic de la reina Letícia: «Mireu la imatge»

Ho ha revelat la periodista Pilar Eyre

La reina Letícia és una figura que genera molt interès tant pels seus estilismes com pels seus comportaments. I ara, precisament, és el seu 'look' és el que ha fet que s'estigui parlant d'ella a les xarxes socials.

Concretament, la periodista Pilar Eyre, que recentment ha tret a la venda un polèmic llibre de Joan Carles I, és la que ha originat que aquesta sigui protagonista. I ho ha fet a través del seu compte de Twitter per 'denunciar' que la monarca portava un postís en el seu cabell en un dels seus últims actes públics.

El missatge que descobreix el suposat 'engany' de Letícia

Eyre, com ja sabem, s'ha especialitzat com a periodista en la Família Reial, i per això té als membres d'aquesta sempre sota la lupa. Precisament per aquest motiu és com, segons ella, ha descobert una mentida en el 'look' de la Reina.

I per donar a conèixer a tothom aquest engany ha compartit a Twitter una fotografia de l'esposa de Felip VI, la qual ha acompanyat del següent missatge: «Amics, molt important: les meves sospites s'han confirmat. Letícia porta un postís a la part posterior del cap! La foto, mireu la foto!».

Les reaccions a la descoberta de Pilar Eyre

Res més publicar aquest missatge, ràpidament moltes són les reaccions que això ha provocat entre els internautes. Per descomptat que hi ha opinions d'allò més diverses, però, una part de les mateixes és en contra de la periodista. Sí, perquè l'ataquen en considerar que aquesta 'troballa' no és res important. Mostra dels mateixos són comentaris com ara aquests:

  • «És possible, per què no? Aquesta mena de postissos es van dur molt en els 60 i en els 70 i tot torna. No em sorprèn i tampoc m'escandalitza. És més, ni m'importa. El que em sorprèn és que una periodista converteixi aquest fet banal en 'tuit'... On és la notícia, el 'molt important'?».
  • «Em nego a criticar una altra dona per temes estètics per molt malament que em caigui. Per això ja hi ha els masclets de sempre. Hem de deixar de caure en aquest parany. Som més llestes que això».
  • «I a tu què més et dona? A mi no m'interessa, això és de tafaners».
  • «Un 'tuit' molt propi per escriptores com vostè, li pega bastant, sí».
  • «Una gran tasca d'investigació».

No obstant això, els internautes, a més d'atacar Pilar Eyre per aquesta publicació, també han carregat contra la mateixa Letícia. I és que han aprofitat les circumstàncies per deixar palès que no els agrada la Reina. I ho han fet amb missatges com ara aquests:

  • «I què no porta postís? No té res natural».
  • «Només a la part posterior del cap? Tot en ella és postís».
  • «Podrien ser més discrets amb el que ens ha costat. Segur que hi ha opcions menys evidents».
  • «Que poc queda de l'original i quina obsessió amb la perfecció física!».
  • «A la fi tindrem a la Reina que serà més de la família Monster que de la Reial. Com de maca que era de natural i sense operacions».

Més polèmiques al voltant de la Reina Letícia

Amb aquesta publicació sobre l'esposa de Felip VI es torna a generar una controvèrsia en xarxes. No obstant això, ella ja està acostumada a les mateixes i és que en més d'una ocasió les ha protagonitzat sense voler.

Mostra d'això és que, en els últims dies, s'ha parlat molt de la reina Letícia per les seves idees polítiques. Malgrat això, també per la foto que es va fer amb un nadó durant el seu recent viatge solidari a Hondures. Està clar que faci el que faci, digui el que digui o porti el 'look' que porti, no deixa indiferent.