Carmen, la desconeguda filla de Carmen Borrego, parla per primer cop als mitjans

Ha decidit parlar amb la premsa

Carmen Almoguera, filla de Carmen Borrego, parla amb els mitjans
Carmen, la desconeguda filla de Carmen Borrego, parla per primer cop als mitjans | Revista Lecturas

La família Campos és àmpliament coneguda per la població a causa de la popularitat de María Teresa Campos i les seves dues filles, Terelu i Carmen Borrego.

Mentre que Terelu va seguir sempre els passos de la seva mare i ben aviat va entrar al món de la televisió, Carmen Borrego va decidir mantenir-se apartada dels mitjans durant bona part de la seva vida, però fa uns anys la cosa va canviar i ara és una membre més del clan que també apareix de forma habitual als programes de Telecinco i a les revistes del cor.

A causa d'aquesta decisió primerenca, hi ha molts aspectes de la vida de Carmen Borrego que no són gaire coneguts pel gran públic, com per exemple els seus dos fills, José María i Carmen, que va tenir amb el seu primer marit Francisco Almoguera. 

Els dos fills han volgut mantenir-se sempre allunyats dels mitjans, una idea similar a la d'Alejandra Rubio, la filla de Terelu, o d'Andrea Janeiro, la nineta dels ulls de Belén Esteban. Alejandra ja ha abandonat també aquesta postura, però la resta de fills televisius encara es mantenen aliens a la premsa del cor. 

Carmen, la filla de Carmen Borrego, parla amb els mitjans

Tot i això, Carmen, la filla de Borrego, ha fet una excepció i ha parlat per primer cop en la seva vida davant els mitjans de comunicació. La causa és l'estat de salut de la seva mare, que té la Covid-19, i l'interès dels mitjans per saber com es troba. 

La jove ha fet una excepció i ha explicat, a les portes de casa seva, amb la mascareta posada i amb unes ulleres de sol per evitar que se la identifiqui gaire. «Només dir-vos que la meva mare està bé i que gràcies per preocupar-vos», ha dit Carmen, amb molta educació, als periodistes.

La filla de Carmen Borrego ha afegit que «el confinament no deixa de ser un confinament, i afecta, com a tots, psicològicament», deixant clar que estar més de dos mesos tancats a casa també està passant factura a la família. 

Respecte de la seva àvia, per qui també li van preguntar, ha explicat que «ara estic jo amb ella. Estem tots bé, moltes gràcies». Amb aquesta breu intervenció, la néta de María Teresa Campos ha fet el seu 'debut' televisiu, malgrat que per ara tot apunta que tant ella com el seu germà es mantindran al marge del món de la televisió.


Comentaris

envia el comentari