Letícia enfronta l'acusació que fa tremolar Zarzuela: «L'ha fet fora»

Jaime Peñafiel torna a acusar Letícia de les tensions a la Família Reial

La Reina Letizia en una imatge d'arxiu
Jaime Peñafiel acusa Letícia de convèncer Felip d'apartar al seu pare de la Casa Reial | Catalunya Diari

En plena crisi sanitària, el rei Felip VI es va veure en l'obligació de desvincular-se del seu pare després de l'escàndol dels seus comptes opacs a l'estranger.

En un comunicat oficial, el rei Joan Carles Iva ser apartat pel seu fill de la institució que durant molts anys va presidir i li va ser retirada la seva assignació pressupostària, sent sotmès al que molts consideren un escarni públic.

Joan Carles I, traït pel seu fill

El cronista expert en reialesa Jaime Peñafiel considera que Felip VI va ser injust amb el seu pare en prendre aquesta decisió de forma pública, sent el culpable de l'actual crisi institucional de la monarquia.

«El gest del fill, que no va mostrar gens de respecte pel pare, ha propiciat que la resta parli. Felip podria haver-ho fet tot en la intimitat», assenyala l'expert de la Casa Reial. Segons revelava el periodista granadí, el rei emèrit se sent humiliat i deprimit després del tracte rebut per part del seu fill. Peñafiel ha comparat la decisió de Felip amb la traïció que Joan Carles li va fer al seu pare, «quan va acceptar ser l'hereu no d'ell, sinó de Franco».

Jaime Peñafiel considera la possibilitat que Joan Carles I opti per desaparèixer de mapa i marxi a viure a un lloc paradisíac de l'estranger.

Felip VI i el rei Joan Carles I a la cerimònia de lliurament dels Esports Nacionals. Madrid 10 de gener de 2019
Jaime Peñafiel considera que la decisió de Felip va ser una traïció al seu pare | Catalunya Diari

Letícia, clau per expulsar el seu sogre

No obstant això, el cronista va més enllà i acusa Letícia de ser la culpable el canvi d'actitud de Felip pel que fa al seu pare. «És ella qui està fent fora al rei Joan Carles» assegura el cronista. La relació de Letícia amb el seu sogre sempre ha estat sota el focus mediàtic per suposats conflictes i discrepàncies, de manera que la reina hauria aprofitat l'escàndol de Joan Carles per convèncer el seu marit d'expulsar-lo de la Casa Reial.

Jaime Peñafiel sempre s'ha mostrat molt crític amb la reina Letícia i no ha dubtat a carregar contra ella per propiciar la sortida humiliant de Joan Carles. El cronista considera que aquesta decisió és tan sols un capítol més dins d'una sèrie de moviments de Letícia encaminats a apartar de manera definitiva a Joan Carles I de la Corona.


Comentaris

envia el comentari