El nou retoc estètic de María Patiño

La periodista ho ha donat a conèixer a través de les seves xarxes socials

María Patiño
María Patiño se sotmet novament a un retoc estètic   | CatalunyaDiari

María Patiño, col·laboradora al programa 'Sálvame' i presentadora de 'Cazamariposas' a Telecinco, no ha deixat de protagonitzar notícies en les últimes setmanes. Les primeres van ser perquè se li han criticat els seus estilismes, després perquè ha parlat públicament del seu marit (Ricardo Rodríguez),  i ara perquè s'ha sotmès a una nova intervenció estètica. Una nova operació que demostra la preocupació de la periodista per la seva imatge

Ella mateixa ha fet pública la notícia

Ha estat la pròpia periodista la que, a través del seu perfil d'Instagram, ha donat a conèixer el nou retoc estètic que s'ha realitzat. Patiño ha explicat que encara que ho ha fet públic ara, es va sotmetre a l'operació amb l'objectiu d'acabar amb les ulleres abans del confinament, a les Clíniques Diego de León de Madrid. 

La presentadora ha compartit un vídeo on mostra el procediment previ a l'operació, el transcurs d'aquesta, i els resultats obtinguts posteriorment. «El tractament es diu Total Eyes i des de llavors m'ho heu notat moltíssim. Vaig haver d'ajornar la revisió per l'estat d'alarma, però aviat m'escaparé perquè em facin el seguiment», explicava Patiño.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me hice este tratamiento justo antes del confinamiento para eliminar las ojeras Se llama Total Eyes y desde entonces me lo habéis notado muchísimo. Tuve que aplazar la revisión por el estado de alarma, pero en breve me escaparé a @clinicasdiegodeleon con mi @dr.migueldelapena para que me realice el seguimiento. Yo estoy encantada porque aporta un efecto buena cara brutal…Y por supuesto me grabo sin filtros porque ya sabéis que me gusta compartir todo lo que me hago. ¡Fuera tabús! #clinicasdiegodeleon #totaleyes #ojeras #cuarentena #confinamiento #madrid #nodejesdesoñar #medicinaestética #belleza #beauty #beautysecret #tv #tendencias

Una publicación compartida de Maríapatiño (@mariapatino1508) el

María Patiño no ha dubtat en expressar la seva felicitat amb els resultats que ha aconseguit després d'aquest nou retoc: «Estic encantada perquè aporta un efecte bona cara brutal... I, per descomptat, em gravo sense filtres perquè ja sabeu que m'agrada compartir tot el que em faig. Fora tabús!».

El vídeo ja compta amb gairebé 78.000 reproduccions, així com nombrosos comentaris dels seus seguidors. La gran majoria són missatges de suport donant l'enhorabona pels resultats del retoc, tot i que n'hi ha d'altres que critiquen que la presentadora s'hagi sotmès a un nou tractament. «No portes retocs ni res», o «T'estàs fent malbé», són alguns dels molts comentaris que han destacat. 


Comentaris

envia el comentari