Primer pla de Carmen Alcayde, col·laboradora actual de Sálvame

Carmen Alcayde fuig plorant després de confirmar el que fa temps que sospita

Carmen Alcayde no ha pogut suportar la pressió

Carmen Alcayde ja no pot més. I és que, després d'un temps en què la idea ja li rondava pel cap, la col·laboradora de Sálvame ha abandonat el seu lloc de treball plorant.

La seva tornada de les vacances no ha estat tan relaxant com ella esperava. Fa uns quants dies, la periodista i el seu company, David Valldeperas, van aprofitar per descansar junts a Menorca.

Primer pla de Carmen Alcayde somrient i mirant a càmera
Carmen Alcayde ja ha tornat de les seves vacances | GTRES

Gràcies a les xarxes socials de Carmen Alcayde, hem estat testimonis de les paradisíaques platges de què  aquests dos professionals de la comunicació han tingut oportunitat de gaudir. «Bandarres al sol», va escriure la periodista al seu compte d'Instagram.

Ara, la col·laboradora de Telecinco ha fugit espantada de les instal·lacions de Fuencarral després de confirmar les sospites que feia temps que rondaven pel seu cap.

Carmen Alcayde ja no pot més

Carmen Alcayde s'ha convertit en l'última víctima del seu company Kiko Hernández . I és que, durant l'emissió d'aquest dimarts, 19 de juliol, el tertulià va decidir fer una petita broma a la periodista.

Amb les altes temperatures que hem viscut aquests dies, les instal·lacions de Mediaset España s'han omplert d'uns llogaters no gaire desitjats. Mentre l'equip de tertulians comentava les últimes novetats de la premsa social del nostre país, diverses paneroles han aparegut en pantalla.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Carmen Alcayde es converteix en la víctima de Kiko | Mediaset

Així, fent honor a l'astúcia que ha mostrat durant tots aquests anys, el tercer finalista de Gran Hermano 3 no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de trencar la pau de Carmen Alcayde.

Sense sentir por ni fàstic, el pare de Jimena i d'Abril va agafar un d'aquests exemplars amb un foli, provocant així, el caos al plató de Sálvame . «No, per favor, t'ho demano. A una altra, per favor», cridava la guanyadora del Sálvame Mediafest 2022, mentre intentava amagar-se dins del públic.

Però tots els intents de Carmen Alcayde per no ser atacada amb aquest insecte van ser inútils. Tot i  que va intentar córrer, Kiko va aconseguir acorralar la víctima.

Després d'aquesta divertida persecució, la següent va ser Lydia Lozano. Gairebé sense adonar-se'n, el col·laborador va aconseguir llençar-li l'escarabat a la seva companya. «A l'esquena, Lydia. A l'esquena», li cridava Gema López, que intentava ajudar-la.

Però, sens dubte, una de les que pitjor ho han passat ha estat Terelu Campos. Tots sabem que la companya de Carmen Alcayde té molta por a les bestioles. Per això, i malgrat que no va ser atacada amb una, la presentadora va estar intranquil·la durant tota l'emissió.

Carmen Alcayde es refresca a l'aigua

Carmen Alcayde s'ha convertit en la segona participant del joc de les dutxes de Sálvame al pur estil de ¿Qué apostamos?

Aquest dilluns, 18 de juliol, Lydia Lozano va ser escollida a l'atzar per inaugurar aquesta nova secció del programa. Després de saber les tres opcions que la direcció li va proposar, la periodista va acceptar el repte que consistia a buscar 20 persones que anessin a les instal·lacions de Mediaset vestides com ella.

Carmen Alcayde
Carmen Alcayde es dutxa en directe | GTRES

L'endemà, la concursant ha estat Carmen Alcayde . La col·laboradora va escollir un repte que, a priori, semblava senzill: havia d'aconseguir que «15 persones anessin amb bicicleta a les instal·lacions de Mediaset».

Si aconseguia superar el desafiament no s'hauria de dutxar en directe i seria Kiko Hernández qui rebria el càstig. «Em dutxo, però no ho faré sol, si Carmen guanya el repte, em dutxo amb Terelu Campos», va assegurar el col·laborador.

Finalment, Alcayde va patir la mateixa sort que 'la reina del chuminero' i va haver de ficar-se sota les dutxes de Telecinco per complir el tracte.