Primer pla de Carmen Bazán a 'Campamento de Verano'

Carmen Bazán: el motiu real pel qual ha perdonat Belén Esteban

El motiu pel qual Carmen Bazán i Belén Esteban han signat la pau

La relació entre Carmen Bazán i Belén Esteban sempre ha estat al punt de mira. Tot i això, els últims anys, encara que han estat escasses les paraules que s'han dedicat públicament, totes dues han enterrat la destral de guerra.

La de Paracuellos sempre ha intentat ser molt cautelosa a l'hora de parlar dels Janeiro, sobretot per protegir al màxim la seva filla. Tot i això, i durant molt de temps, la col·laboradora de 'Sálvame' ha mantingut una guerra mediàtica oberta contra ells.

Però, el panorama actual és ben diferent, sobretot entre Belén i Carmen Bazán. Totes dues busquen esquivar la polèmica tant sí com no i aquí desgranarem el motiu que les ha portat a aquest punt.

Carmen Bazán va enterrar la destral de guerra amb Belén Esteban

Carmen Bazán va ser un dels grans personatges de la crònica social durant molts anys. La matriarca del clan Janeiro tenia una gran presència als mitjans de comunicació, i no dubtava a parlar obertament sobre la seva vida i la de la seva família a la premsa.

Però, els últims anys, Bazán optava per fer un pas enrere i ser molt més hermètica pel que fa a la seva vida personal i la dels seus. D'altra banda, Belén Esteban també va arribar a ser molt crítica amb l'actitud de l'àvia de la seva filla diverses vegades, arribant a protagonitzar enfrontaments tensos.

Belén Esteban amb cara d'ensurt al plató 'Sálvame'
Belén Esteban ha mostrat públicament que la guerra contra Carmen ja ha acabat | Mediaset

Belén va ser molt contundent amb el rol d'àvia que Carmen estava fent amb la seva filla, i això va arribar a desencadenar diversos enfrontaments i algun intercanvi de missatges. Però, ja ha passat molt de temps des d'aquell moment. Per això, tot i que no ho van fer públicament, totes dues van signar la pau pel bé de la seva família.

Últimament, tot i que han estat molt escasses les vegades que 'la Esteban' ha enviat algun missatge a Carmen Bazán, sempre ha estat de bones maneres i sense buscar l'enfrontament. Aquest seria el motiu principal pel qual la matriarca del clan hauria decidit perdonar la mare d'Andrea Janeiro.

Tant Carmen com Belén saben que les coses són molt més senzilles sense polèmiques televisives ni enfrontaments familiars.

I és que recordem que Carmen Bazán ha travessat moments molt complicats, sobretot pel que fa a la seva salut després de la seva delicada operació de maluc. Va ser llavors quan Belén Esteban enviava un missatge a Carmen on li desitjava que «es posés bona».

A més, també va enviar els seus condols després de la mort del seu marit, Humberto Janeiro, l'agost del 2020, amb 76 anys, per una fallada multiorgànica a conseqüència de la diabetis que patia. Totes aquestes mostres d'afecte i preocupació haurien facilitat que la tensió entre elles desaparegués del tot.

Foto de Carmen Bazán al carrer somrient
Carmen Bazán reapareixia davant dels mitjans per l'aniversari del petit Hugo | Europa Press

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

L'última aparició de Carmen Bazán

Tot i que Carmen ha estat allunyada del focus, sí que va ser present a l'aniversari del petit Hugo, el fill de María José Campanario i Jesulín de Ubrique. Carmen no va dubtar a parlar amb les càmeres d' Europa Press sobre el dia tan especial que havia viscut.

Tot i que María José Campanario i Jesulín de Ubrique han decidit reduir el seu perfil mediàtic, la matriarca del clan sí que va parlar amb els mitjans. Segons va transcendir, això no va agradar gaire al matrimoni, que ara busca ser molt més mesurat davant de la premsa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!