Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carmen Borrego

Carmen Borrego assumeix el gran error que pot deixar-la al carrer i sense diners

Carmen va estar molt desafortunada amb la seva neboda

Carmen Borrego gaudeix durant aquests dies d'un merescut descans. Des del seu retir de vacances, va seguir amb molta atenció l'entrevista que li van fer el darrer divendres al Deluxe a la seva neboda. Alejandra Rubio va estar interrogada per primera vegada per la seva mare en un plató de televisió.

Es tractava d'un cara a cara molt buscat on mare i filla s'havien de dir moltes coses. Tanmateix, hi va haver molta incertesa sobre com s'havia gestionat la seva intervenció a l'espai de Telecinco. Pel que sembla, hi va haver algú del seu entorn que es va encarregar d'exercir d'intermediari.

Es va tractar de Carmen, que hi va negociar i va ser la responsable que hi fos en el format. Això sí, la germana de Terelu va explicar que no havia cobrat res per això i que tot ho va fer de manera desinteressada. La seva versió no va semblar convèncer completament els seus companys del programa. Entre altres, Kiko Matamoros la va acusar de ser una negociadora roïna per no haver obtingut una xifra més gran per la intervenció de la seva neboda.

Carmen Borrego
Carmen Borrego va negociar l'entrevista de la seva neboda. | GTRES

La col·laboradora de Sálvame va entrar en directe a l'espai abans que es dugués a terme l'entrevista. Assegurava que vol que sigui lliure de ser com és i no tem que es ressuscitin vells conflictes del passat amb els seus familiars. Actualment, presumeix de mantenir una «boníssima relació», tant amb la seva germana, com amb Alejandra.

Sorprenia molt el paper que adquiria en aquesta negociació. Sobretot, si es tenen en compte les polèmiques que hi va haver entre elles fins fa uns quants mesos. Van romandre un temps distanciades, sense dirigir-se la paraula després de dir-se diverses paraules feridores als platós.

Carmen Borrego ja ha passat pàgina i intenta recuperar el temps perdut al costat dels seus. Es volen mostrar com una família molt unida i sense fissures. I més en aquests instants en què la seva neboda es troba sense feina després de la cancel·lació de Viva la vida.

Ella li hauria fet arribar l'oferta de la direcció del Deluxe. Ho van veure com una bona oportunitat per seguir a la primera línia mediàtica i per promocionar-se encara més a la pantalla petita. Terelu hauria decidit mantenir-se al marge en aquesta col·laboració.

Al plató de Sálvame, hi va haver un enrenou per la manera com es va gestionar l'entrevista. Matamoros va assenyalar que la filla de Maria Teresa havia rebut una quantitat de diners per participar en la negociació. A més, li va retreure que ho va fer molt malament, molt per sota d'allò que mereixia el personatge.

Ella insistia que no va obtenir cap mena de benefici. Ho va fer com un favor per ajudar Alejandra, però alguns no s'ho van creure.

Carmen Borrego va intentar defensar el seu honor

Carmen Borrego va evitar en tot moment l'enfrontament amb el seu company. Ell va assegurar que s'havia emportat «un pessic» per fer d'intermediària, però la tertuliana ho va desmentir. Va fer tot el possible per defensar la seva imatge.

«Si Kiko vol una guerra amb mi, no la tindrà», afegia ella, mentre rebia la rèplica del xicot de Marta López. «Tu no ets enemiga per a ningú», va dir intentant desprestigiar-la.

Al plató, van intentar conèixer si havia pogut aconseguir un bon pessic per a la filla de Terelu. Ha explicat que les coses són «difícils» per a tots, per la qual cosa no ha estat tant com haurien desitjat. Això va fer que saltés Matamoros.

Li va dir a Carmen Borrego que «no has negociat gens bé,  Alejandra val el doble». Visiblement molesta, li va proposar al tertulià que «la pròxima vegada li ho negocies tu, no hi entraré», va advertir enfadada.