Imatge d'Anabel Pantoja trencada de dolor a Sálvame

Anabel Pantoja revela que l'embaràs és de risc i assumeix que la nena corre perill

Anabel sempre ha ajudat la seva família en tot el possible

Anabel Pantoja ha deixat de ser un complement per convertir-se en una de les cares més emblemàtiques de la seva família, però això té un preu. Ha de donar explicacions sobre la seva vida privada perquè hi ha rumors que no cessen, de fet, cada cop sonen amb més força. Una de les seves companyes de Supervivientes 2022 va insinuar que podria estar embarassada i, en aquell moment, van saltar totes les alarmes.

Anabel Pantoja va reconèixer que mai no havia volgut ser mare, però Yulen Pereira li havia fet canviar d'opinió molt ràpid. Creu que les trompes de Fal·lopi caduquen, per això, vol posar fil a l'agulla com més aviat millor i si la seva relació surt bé. Un testimoni ha parlat amb Socialité i ha assegurat que la col·laboradora vol tenir un bebè en un termini màxim de dos anys.

Irene Rosales
Anabel Pantoja sap que la seva cosina va viure un moment delicat. | GTRES
 

Anabel voldria tenir una nena, però sap que el seu embaràs seria molt delicat perquè faria parlar tothom. La criatura en camí corre perill abans d'haver arribat al món, ja que ja hi ha centenars de periodistes parlant del tema. La seva cosina Irene Rosales li pot donar bons consells, ja que ella sí que va tenir una experiència realment complicada.

Anabel, gràcies a les declaracions d'Irene, ha confirmat que el seu embaràs va ser de risc: el bebè va córrer perill i ella també. «Jo havia sortit de l'embaràs d'Ana i la cesària va ser molt dolenta i gairebé no ho explico. Em van dir que havia d'esperar mínim dos anys per tornar-me a quedar embarassada i jo em vaig quedar a l'any i poc», va explicar Irene.

Pantoja sap que els metges van ser molt clars: havien de prendre mesures abans que fos massa tard. «Em van dir que la meva vida estava en risc, que podia no arribar a tenir contraccions o a no poder parir», recorda la dona de Kiko Rivera. Afortunadament tot va sortir bé, encara que la petita continua en perill perquè tots els mitjans parlen d'ella.

Anabel Pantoja ha après la lliçó

Anabel és conscient del que han patit els seus cosins Kiko i Irene amb el tema dels menors, volen protegir-los i és complicat. La premsa els fa fotografies i a ells no els agrada que surtin, ja que són massa petits per sortir a les revistes. Les filles del DJ, com les filles de la resta de famosos, corren perill perquè tenen molt de potencial a la indústria del cor.

Foto d'Anabel Pantoja.
Anabel Pantoja protegirà la seva família fins al final. | Telecinco
 

Pantoja no ha començat amb bon peu, ja que ha començat a parlar del seu fill abans de tenir-lo i això ha generat massa expectació. «Jo mai no he volgut ser mare, però si jo estic bé amb aquest noi, en seria capaç», va comentar, referint-se a Yulen. La parella travessa per un bon moment, encara que és aviat per fer el pas i haurien de ser més prudents.

La col·laboradora ha aclarit que és un tema que té al cap, tot i que ha decidit aparcar-lo fins que se senti més preparada. Els seus companys de Sálvame pensen que farà el pas aviat, ja que en aquesta ocasió està enamorada de debò. Jorge Javier Vázquez va arribar a fer broma amb la possibilitat que estigués embarassada i no ho volgués dir a ningú.

Anabel Pantoja comprèn l'enuig del seu exmarit

Anabel té molta experiència al món de l'espectacle i sap que la seva filla corre el mateix risc que la de Kiko Rivera. Abans de tenir fills, ha hagut de donar explicacions a diversos escàndols, com, per exemple, com s'ha pres el seu exmarit la notícia. Omar Sánchez sempre va voler ser pare i la sevillana li deia que no, per això, no entén el canvi.

Pantoja ha promès que la seva intenció mai no ha estat fer mal a Omar, però entén que ell s'hagi molestat. Assegura que vol seguir tenint-lo a la seva vida, malgrat que hagin de donar-se un temps abans de començar una amistat. Yulen Pereira no posarà cap obstacle, vol el millor per a la futura mare dels seus fills.