Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Bustamante

David Bustamante reapareix i aclareix tots els rumors sobre la boda

El cantant torna a estar al punt de mira pel seu futur sentimental

David Bustamante porta un estiu molt atrafegat perquè, encara que ha estat uns dies de descans amb la família, té l'agenda molt atapeïda. Sí, perquè està recorrent tot Espanya amb la gira 20 años y un destino, per exemple.

Però ha trobat un lloc per reaparèixer a la televisió i parlar sobre els rumors que indiquen que podria casar-se aviat amb la seva xicota, Yana Olina. En concret, el càntabre ha intervingut al programa Déjate querer de Telecincoi, allà, s'ha sincerat sobre el possible enllaç.

Fotomuntatge de Yana Olina i David Bustamante
David Bustamante sap que el possible casament amb Yana genera gran expectació | Catalunya Diari

David Bustamante i els seus plans de casament

L'exmarit de Paula Echevarría ha participat en l'espai presentat per Toñi Moreno per a una cosa molt especial. Ha estat per donar una sorpresa a dos dels seus fans, que han viscut un moment romàntic al teatre on ell està ara treballant. I això és el que ha aprofitat la gaditana per preguntar a David si es casa o no amb la seva noia.

Així, la presentadora ho va dir d'aquesta manera: «Després de presenciar una escena com aquesta, una història d'amor com la que estàs representant a Ghost, a qui li toca demanar la mà és a tu. Jo estic disposada».

Unes paraules que van deixar el cantant uns segons sense saber què dir. Després, responia: «Escolta'm una cosa: Per què posar pressió? No tinguis pressa, tot alhora».

La presentadora va voler continuar insistint per veure si Bustamante acabava desvelant una mica del seu futur enllaç. Per aquest motiu, encara que canviant de 'terç' d'alguna manera, deia: «A Ghost, hi ha l'escena més sensual que existeix, la del moment argila. Vull saber si l'has assajat amb l'actriu o la teva xicota».

I ell va saber sortir molt bé del pas responent: «Lògicament l'assaig amb l'actriu, però també amb la noia. Quan vulguis et faig un cendrer com quan es fa pel Dia de la Mare». Una resposta que provocava les rialles de Toñi.

D'aquesta manera, l'artista aconseguia escaquejar-se de parlar del futur casament amb la seva parella. Això sí, sabem que no la descarta en cap moment, ja que així ho va reconèixer fa poc temps. Sobre això va dir a la premsa: «Tinc una filla meravellosa i es porta molt bé amb la Yana».

«El temps dirà si em caso i si torno a ser pare. Soc una persona que ara mateix ho tinc tot i la meva xicota és molt jove. Fa quatre anys que estem junts i estem encantats», explicava.

De la mateixa manera, reconeix la seva felicitat en tot moment i, de fet, és evident en les romàntiques fotografies i declaracions que s'intercanvia amb la ballarina a les xarxes socials.

David Bustamante, pletòric gràcies al moment que viu

L'exconcursant d'Operación Triunfo ha mostrat a Déjate querer que està vivint una de les millors etapes de la seva vida. I això és gràcies a la seva parella, la seva filla Daniella, la seva família, la seva música i la seva experiència al teatre musical. Sobre aquesta última manifestava que «és una aventura nova i una de les coses més boniques que he fet a la meva carrera».

«Està sent molt especial interpretar Sam. És un regal absolut per estar envoltat d'aquests trossos d'artistes. El teatre musical és molt fort i molt bonic que requereix estar molt preparat», se sincerava.

Primer pla de David Bustamante de perfil amb un fons vermell
David Bustamante està encantat amb l'etapa que està vivint | GTRES

Així mateix, ha confessat que la seva filla «ha vingut diverses vegades a veure'm i, a més a més, em fa molta il·lusió. Porta amigues al teatre i mola molt. Al final, el pare està treballant cada setmana i l'única manera de veure-la és que vingui al teatre o viatge el cap de setmana on soc jo».