Primer pla de Carmen Borrego a 'Gran Hermano VIP' a punt de plorar

Carmen Borrego per fi és àvia: tots els detalls sobre el bebè

Carmen Borrego continua en guerra amb Paola Olmedo

Carmen Borrego fa nou mesos que està en guerra amb el seu fill José María, justament el temps que ha durat l'embaràs de Paola Olmedo. Carmen sempre ha pensat que es reconciliaria amb ell abans que la seva nora donés a llum, però no ha estat així i la situació és cada cop més tensa. Paola va ingressar el diumenge 4 de juny a un hospital madrileny i Borrrego es va assabentar per la premsa.

Muntatge de primer pla de Carmen Borrego i Paola Olmedo, la seva nora
Carmen Borrego no té bona relació amb la seva nora. | España Diario

Carmen Borrego encara no ha donat declaracions i tot fa pensar que es mantindrà al marge perquè li ho va prometre a José María. El diari La Razón va avançar l'exclusiva: Paola tenia unes contraccions molt fortes i va anar a l'hospital. La van deixar ingressada i recentment ha donat a llum el seu primer fill: un bebè que ja és famós.

En un primer moment, Borrego va dir que no aniria a l'hospital perquè no volia «muntar un ciri», però potser ha canviat de postura. No sabia que Paola donaria a llum, així que ara ha de modificar els seus plans i intentar conèixer el bebè. Se'n coneixen poques dades, però el més important està confirmat: ha nascut bé, sa i tot està en ordre.

Carmen Borrego ha intentat evitar aquest final

Carmen va explicar a 'Sálvame' que estava apartada d'embaràs de Paola Olmedo, durant els nou mesos no n'ha sabut res. Tot i això, creia que a la recta final hi hauria un acostament i no ha estat així: el seu fill l'ha mantinguda al marge. El periodista Saúl Ortiz assegura que Borrego se n'ha assabentat de tot per la premsa, no li havien dit res.

Captura de 'Sálvame' amb Carmen Borrego al plató el 9 de maig de 2023
Carmen Borrego està molt lluny del seu fill. | Mediaset

La tertuliana està molt dolguda, sap que el seu net estarà més a prop de la seva àvia materna, la mare de Paola Olmedo. Ella sí que sabia que l'esteticista havia ingressat a l'hospital i possiblement se n'ha assabentat abans que ningú del naixement del bebè. És un nen, el part ha estat senzill i no hi ha hagut cap complicació, són els únics detalls que se saben.

Borrego no pensava visitar la nora, no volia provocar, però aleshores va aclarir que no pensava donar-se per vençuda. No admetrà un no per resposta i intentarà fer tot el possible per conèixer el seu primer net.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!