Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carmen Borrego somrient

Carmen Borrego explica en privat com ha sigut el divorci i espanta la seva nora

La família Campos està passant un moment delicat

Carmen Borrego fa setmanes que és al centre de la polèmica després que sortissin a la llum els demolidors àudios de la seva nora. A això se li ha sumat la notícia que Carmen seria àvia, notícia que no va arribar en el millor dels moments. Ara, entre tota la polèmica, s'ha tornat a tractar un dels temes més ocults de Terelu Campos: el divorci.

Les últimes setmanes, la premsa rosa s'ha omplert de titulars que anunciaven el final de moltes parelles com Tamara Falcó, Ortega Cano o Shakira. Per això, aquests últims dies no s'ha parlat de cap altra cosa a Sálvame, sobretot després de les incendiàries declaracions d'Ana María Aldón on confirmava la seva ruptura.

Carmen Borrego i el divorci més polèmic de la família

El clan Campos és, sens dubte, una de les famílies més mediàtiques de la nostra societat. Fa dècades que estan als mitjans de comunicació i tant Terelu com Carmen estan disposades a pagar el preu de ser un personatge públic dins de la premsa rosa.

Carmen Borrego
Carmen Borrego sap com va ser el divorci de Terelu | GTRES

Les dues filles de María Teresa Campos han demostrat que no tenen cap problema a mostrar qualsevol aspecte de la seva vida privada. I és que elles millor que ningú saben com funciona aquest 'món'. Tot i això, sempre hi ha hagut un tema que no ha agradat tractar massa a Terelu, i aquest és el seu divorci.

Terelu sempre ha intentat ser molt esquiva pel que fa a aquest tema. Però, la tarda passada, la col·laboradora es va voler pronunciar sobre el seu divorci del pare de la seva filla Alejandra Rubio.

Carmen Borrego només va poder atendre sorpresa quan va veure com Terelu Campos s'aventurava a parlar d'un tema tan delicat.

El tema va sortir al plató de Sálvame, després de comentar l'actitud d'Ana María Aldón. Tot i que la dissenyadora ja ha confirmat el divorci, de moment, no abandonarà el domicili familiar. Aquesta postura ha aixecat tota mena d'opinions, Kiko Matamoros expressava la seva sorpresa davant d'això, ja que afirmava que «el millor que pot fer és sortir com més aviat millor».

Tot i això, Carmen Borrego sap que la seva germana té una altra postura sobre això. Terelu afirmava que separar-te de la persona que estimes i anar-te'n de casa no sempre va de la mà. La col·laboradora de Sálvame va deixar la seva opinió molt clara:

«Encara que sembli increïble, un es pot separar i trigar vuit mesos a sortir d'una casa», sentenciava.

Després d'això, la mare d'Alejandra Rubio gosava parlar des de la seva pròpia experiència. Terelu revelava com va ser la separació amb Alejandro Rubio, un tema sobre el qual no sempre se sol pronunciar:

«A casa nostra no hi havia malestar, no hi havia poca educació. La meva filla tenia dos anyets. Ell m'ha donat el més important que tinc a la meva vida, la meva filla», comentava la col·laboradora.

Primer pla de Terelu Campos a 'Sálvame'.
Terelu Campos explica com va ser la seva ruptura amb el pare d'Alejandra | Telecinco

Carmen és molt conscient de com va ser aquesta ruptura, i sap com va ser d'important Alejandro per a Terelu.

Carmen Borrego travessa un moment agredolç

La notícia de l'embaràs de la seva nora havia d'haver estat motiu d'alegria i felicitat per a la família. Però, el clima familiar no pot estar més enterbolit pels darrers moviments de Paola Olmedo. Aquests àudios, on es desfogava a gust malparlant d'Alejandra Rubio, van desfermar totes les polèmiques.

Carmen Borrego
Per a Carmen Borrego, no està sent fàcil bregar amb la seva nora | GTRES-Lecturas

Tot i això, Carmen s'ha mostrat molt contundent amb les accions de la seva nora. Fins i tot ha arribat a afirmar que ella està a favor de la seva neboda i que no permetrà que se'ls ataqui de forma tan gratuïta.

Ara, només queda esperar per veure si la situació millora o si, al contrari, acaba enfonsant la resta de la família.