ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

Carmen Borrego fa front als drames familiars

La filla petita de María Teresa Campos s'ha sincerat en una entrevista, i ha parlat sobre els problemes que la turmenten a ella i a la seva família

Carmen Borrego hace frente a los dramas familiares
Carmen Borrego fa front als drames familiars | CATALUNYADIARI.CAT

No és un any fàcil per a la família Campos. Per si no n'haguessin tingut prou amb la notícia del segon tumor que van diagnosticar a Terelu i la doble mastectomia a la qual es va sotmetre fa només uns mesos —i de la qual encara s'està recuperant—, ara María Teresa Campos té problemes amb la seva antiga auxiliar de la llar, que l'ha demandat per acomiadament improcedent.

Mentre que hem vist ben poques vegades com intervenien María Teresa Campos i la seva filla Terelu en algun programa de televisió, la filla petita de María Teresa, Carmen Borrego, sí que dona suport a la família i fa front a tots els problemes que tenen.

La periodista ha fet una entrevista a la revista 'Semana', en la qual ha parlat amb la tranquil·litat que la caracteritza i sobre els moments tan difícils que estan passant. Borrego assegura que, malgrat el caos que hi ha hagut, està tot controlat.

La família Campos, dolguda per la traïció de la seva extreballadora

Amb relació a la demanda que va interposar l'auxiliar de la llar a María Teresa Campos, la periodista afirma que tot està en mans dels advocats i que estan tranquil·les, ja que saben que tot es va fer bé i que tenen prou proves per demostrar-ho. Borrego explica que el que més les ha dolgut de tot això és com María, l'antiga auxiliar de la llar, ha tractat la seva mare després d'haver estat 15 anys al seu servei. 

Considera que l'actitud de l'extreballadora és una traïció: «És que aquella dona ha estat 15 anys a casa seva. I ni s'ha acomiadat de la meva mare. I això que deia que María Teresa era com una mare per a ella i al final mira, la meva mare no s'ha merescut ni un adeu. No ens l'hem merescut cap de nosaltres», afirma Carmen Borrego. Tant María Teresa Campos com Terelu i Carmen la tenien per un membre més de la família. 

María Teresa Campos ha recibido un duro golpe de su empleada del hogar
María Teresa Campos, dolguda per la traïció de la seva extreballadora | CATALUNYADIARI.CAT

 

La prioritat és la recuperació de Terelu 

Sense cap mena de dubte, el que més preocupa a la família Campos és la recuperació de Terelu.És una recuperació lenta, però confien que tot sortirà bé i que d'aquí poc la tornarem a veure reincorporada a la feina i a la seva vida quotidiana. Carmen Borrego assegura que la seva germana es troba una mica millor i que no estan desanimades malgrat que la recuperació sigui lenta.

Terelu Campos
Terelu Campos es troba millor però la recuperació és lenta | CATALUNYADIARI.CAT

 

Carmen Borrego i els desafiaments setmanals a 'Sálvame'

Carmen Borrego continua treballant a 'Sálvame', on cada setmana fa front a les seves pors i al seu repte de tenir un aspecte amb el qual se senti segura. Així, cada dimarts canvia de 'look' i se sotmet a la bàscula per descobrir si ha perdut una mica de pes. A més a més, també fa front a les seves pors —com ara la por a les altures o a la foscor— amb l'ajuda de Cristina Soria. Sembla que totes les Campos tenen la seva pròpia batalla, però està clar que cap l'entaularà sola.

El primer cambio de imagen de Carmen BorregoCarmen Borrego canvia de 'look' cada dimarts | Telecinco

 


Comentaris

envia el comentari