Primer plano de Carmen Borrego sonriente

Carmen Borrego explica el que molts callen sobre Fidel Albiac

Carmen Borrego ha parlat sobre Albiac, que ha estat acusat d'atreviments força seriosos

Carmen Borrego, filla de la gran Maria Teresa Campos, fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació. Té experiència suficient per superar qualsevol obstacle, però ha arribat un punt on prefereix explicar tota la veritat. No vol tenir problemes amb els seus companys, però tampoc no pot permetre que ataquin un dels seus grans amics.

Fidel Albiac, advocat de professió, gaudeix d'una relació molt especial amb la família Campos, que el coneixen a la perfecció. Carmen ha donat la cara per ell per deixar clar que és de les millors persones que ha passat per la vida de Rociíto. Està cansada de suportar rumors que no es corresponen amb la realitat i ha donat un cop a la taula visiblement molesta.

Fidel Albiac, acusat de manipular a Rocío Carrasco
Fidel Albiac sempre ha estat al punt de mira. | GTRES 

Carmen Borrego és conscient que el seu amic Fidel no vol que se'n parli, ja que sap que aquest atreviment pot acabar en tragèdia. Però la col·laboradora no té por i s'ha saltat les normes per deixar clar quina és la veritat. Pensa que l'advocat té dret a gaudir d'una mica de tranquil·litat, ja que no ha fet mai res per enemistar-se amb ningú.

Fidel Albiac sempre ha estat en un discret segon pla, però la seva presència no ha deixat indiferent cap periodista. Alguns mitjans han distribuït informacions que no són certes i que ell únicament s'ha limitat a posar en mans de la justícia aquests assumptes. Antonio David Flores, un dels grans enemics, ha estat el principal responsable d'infern d'Albiac.

Carmen Borrego vol deixar clar que Rocío Carrasco és feliç gràcies al seu marit i que no hi haurà res que pugui canviar aquesta realitat. Insisteix que ella té dret a explicar la seva veritat, igual que molta gent n'ha donat la versió durant el silenci de Rociíto. «El que em fa mal és que tots han parlat, tots han dit el que han volgut i quan parla Rocío sembla que és l'única que no pot», declara dolguda.

Carmen Borrego parla clar: «La persona que sempre hi ha estat»

Carmen Borrego està orgullosa de Rocío Carrasco perquè ha aconseguit que en molt poc temps els espectadors el converteixin en una estrella. Moltes dones el consideren la reina de la causa feminista perquè gràcies a ella estan sortint a la llum realitats que estaven amagades. Ella vol aprofitar la popularitat de Carrasco per reivindicar la importància de Fidel.

Primer pla de Carmen Borrego somrient
Carmen Borrego vol protegir Rocío Carrasco. | GTRES 

Carmen Borrego ha parlat amb un grup de reporters per deixar constància que Albiac és important per a tothom. Pensa que és «la persona que sempre ha estat» al costat de Rociíto, de les poques que mai no l'ha fallat. Recordem que la reina del feminisme ha patit una sèrie de traïcions al llarg de la vida que li van fer perdre l'experiència.

Antonio David Flores, el suposat botxí de Rocío, acusa Albiac de ser el responsable del drama familiar, però no és veritat. L'únic que ha fet l'advocat ha estat donar suport a les decisions de la seva dona i lluitar contra tots els enemics. El matrimoni s'ha hagut d'enfrontar a un exèrcit de detractors que sempre ha tingut una força implacable.

Carmen Borrego opina sobre Gloria Camila

Carmen Borrego ha fet un pas endavant per donar la cara per una de les persones que més mal li ha fet a Rocío Carrasco. Estem parlant de Gloria Camila, l'altra nena de Rocío Jurado que fa molt de temps que no té relació amb Rociíto. Ella pensa que la jove «també ha patit» i que no és l'única responsable de tot el que passa.

La col·laboradora de Sálvame creu que Glòria “era molt petita” quan va esclatar la seva guerra familiar, però pensa que també ho ha passat bé. Molts periodistes pensen que Carrasco s'acabarà reconciliant amb Gloria Camila tard o d'hora. Albiac jugarà un paper important en aquest acostament.