Fotomuntatge de David Bustamente, Paula Echevarría i la seva filla, Daniella

Paula Echevarría i David Bustamante prenen una decisió urgent sobre Daniella

Daniella Bustamante haurà d'acatar el que els seus pares han acordat

Daniella Bustamante sempre s'ha sentit molt protegida pels seus pares. Tant Paula Echevarría com David Bustamante cuiden mot la privacitat de la menor des que era un bebè. I sempre han intentat exposar-la el mínim possible, tant als mitjans com a les xarxes socials.

Tot i estar separats des de fa temps, David i Paula estan molt pendents de la jove. Saben que no és recomanable que surti constantment a les xarxes quan encara no té la majoria d'edat.

Això sí, la influencer i actriu asturiana no vol blindar excessivament la seva filla, com han fet altres famoses. Té por que això sigui perjudicial quan ja no puguin controlar la vida de la seva nena. Així doncs, tot i que a Daniella encara li falta un temps per a fer els 18 anys, els seus pares han pres mesures al respecte des de fa uns mesos.

David Bustamante i Paula Echevarría es posen d'acord pel que fa a la privacitat de Daniella 

Recentment, Paula Echevarría ha parlat de la seva vida privada, especialment de la seva filla, en un programa de televisió.

I és que ha anat de convidada al programa 'Las tres puertas', de TVE, que presenta la veterana María Casado.

Fotomuntatge de David Bustamante i Paula Echevarría
Daniella Bustamante haurà de fer cas als seus pares | Catalunya Diari

Ha sigut la primera entrevista televisiva que ha concedit des que va néixer el seu segon fill, Miguel Jr. Durant la conversa amb María, l'asturiana ha deixat clar que és tota una mare exemplar. I manté rigorosament la privadesa de la seva filla.

En primer terme, Paula ha confessat que per a treballar a les xarxes socials ha hagut de fer un exercici de reflexió per a mantenir «un equilibri entre la vida personal i la vida professional».

I seguin amb el tema de les xarxes, ha comentat la decisió que ha pres en relació amb els seus fills, que té a veure amb l'exposició d'aquests a les xarxes socials.

Daniella Bustamante haurà d'acatar el que han decidit els seus pares

«Els fills no se'ls ha d'exposar gaire a les xarxes, però tampoc se'ls ha de protegir en excés», ha exposat. Tot i això, no sempre ha estat així en el cas de l'asturiana. Ha dit que, en relació amb la seva filla, Daniella, va arribar a tenir por, cosa que va haver de parlar seriosament amb el pare de la menor, David Bustamante, i tots dos van arribar a un acord.

Fotomuntatge de David i Daniella Bustamente
La privacitat de Daniella és molt important per als seus pares | Catalunya Diari

«Protegíem molt la Daniella. Ni el seu pare ni jo l'ensenyàvem enlloc. Però hi va haver un punt d'inflexió, i va ser quan la filla d'una persona molt famosa va fer 18 anys. Em va fer molta por».

«Vaig preguntar al David: "volem crear aquesta expectació?" i vam decidir naturalitzar-ho, perquè als fills se'ls ha de protegir, però sense crear l'efecte contrari», ha explicat.

Paula Echevarría és conscient de l'interès que genera la seva vida privada

La influencer sap que tot el que fa suscita molt d'interès. Això sí, reconeix que està en un moment molt tranquil de la seva vida i que prendre aquesta decisió de ser més natural li ha anat bé.

Paula Echevarría i Daniella, amb els ulls pixelats
Paula Echevarría sap que ha d'anar amb compte amb el que comparteix a les xarxes | Instagram

Sobre l'interès mediàtic que genera, l'entrevistada confessa que «més que el nombre de seguidors, em sorprèn la fidelitat de molts. Això és el que m'agrada», ha dit.

«Tots aquests seguidors que hi són des de fa molts anys també tenen la necessitat de sentir-se propers a tu. Hi ha una part personal que mostro sense cap problema, però hi ha una altra part que m'agrada guardar-me-la per a mi», concloïa.