Carmen Borrego

Carmen Borrego recuperarà el seu fill gràcies al seu nou sou

Carmen Borrego està a punt de convertir-se en la millor pagada de 'Sálvame'

Carmen Borrego és una de les tertulianes més valuoses de Telecinco i els seus responsables saben que té un brillant potencial. Li han ofert ser directora de Sálvame el 2023, un càrrec que ostentarà momentàniament i en una única ocasió. Li han promès que si ho fa bé es podria quedar de manera permanent i aquest és el seu veritable objectiu.

Carmen Borrego està molt agraïda a La Fàbrica de la Tele, productora que la va contractar com a col·laboradora fa uns anys. Sempre havia treballat darrere de les càmeres i per a ella va ser un repte, però mai ha acabat de sentir-se còmoda donant la cara. Reconeix que aquest últim mes ha comès un error imperdonable: parlar de la vida privada del seu fill.

Muntatge Carmen Borrego i el seu fill
Carmen Borrego sempre s'ha preocupat per la seva família | Catalunya Diari

Carmen, segons informa la revista Lecturas, ha trencat la seva relació amb José María Almoguera i la situació es complica cada cop més. Per això, l'oferta que li han fet a Sálvame és tan important: el seu fill la podria tornar a estimar si tot surt bé. Segons publiquen diversos mitjans, el lloc que ostentarà Borrego té una retribució mensual de 10.000 euros.

Carmen sap que la persona que més diners guanya a les tardes de Telecinco és David Valldeperas, director de l'espai. Ella ocuparà el seu lloc, però ho haurà de fer bé i tindrà molts ulls posats sobre la seva feina: s'hi juga massa, però és l'única manera que té per deixar de parlar de temes personals, entre d'altres del seu fill José María Almoguera.

Borrego vol recuperar la seva família, la seva nora és a punt de tenir la criatura i farà l'impossible per conèixer el nen. No consentirà que ningú se li fiqui pel mig en aquesta missió, així que ho ha de donar tot perquè la deixin treballar sempre de directora. Això sí, ha promès que quan dirigeixi el programa no farà diferències i si ha d'informar de José María ho farà.

Carmen Borrego ha donat el cop final

Carmen podria reprendre la relació amb José María si aconsegueix quedar-se a la direcció de Sálvame, però no és fàcil. Ja hi ha dos directors força potents que tenen molta experiència. Per tant, estar a la seva altura no serà una tasca senzilla. No obstant això, ella ha promès que començarà a estudiar ja  per preparar un programa fantàstic.

Carmen Borrego
Carmen Borrego ha de resoldre un problema complicat | Mediaset

La nova directora recuperarà el seu fill gràcies al nou sou que rebrà, però no per res relacionat amb els diners, sinó perquè ja no haurà de parlar de la seva família i podrà triar els continguts del programa.

Borrego compta amb el suport de les Campos, que sempre han defensat que és una professional de primera línia. No va començar a treballar a la televisió gràcies als seus cognoms, ben al contrari, no volia que sabessin que era filla de María Teresa. Després, un productor la va contractar per dirigir la seva mare i en aquell moment tots es van assabentar del secret familiar.

Alejandra Rubio està molt orgullosa de la seva tieta i farà tot el possible perquè reprengui aviat el contacte amb José María. La noia va insinuar que el seu cosí s'havia casat massa aviat amb Paola Olmedo, mare del seu primer fill. Cada cop són més els que asseguren que Paola té massa temperament per formar part del clan Campos.

Carmen Borrego hauria desitjat no rebre la notícia

Carmen ha estat acusada de generar enrenous per estar sempre d'actualitat, però la veritat és que no està còmoda amb la seva situació. La revista Lecturas, mitjà amb què té molt bona relació, l'ha traïda revelant el seu nou problema familiar. Suposadament, té por perquè es pensa que no coneixerà mai el petit de la família.

Borrego no parla amb la seva nora i això ha fet que a la família hi hagi una nova esquerda que podria no tenir solució. Tot i això, ella té la consciència tranquil·la i continuarà insistint perquè està segura que no ha fet res dolent.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp