Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carmen Lomana

Carmen Lomana amenaça de trencar la relació si no fan el que ella vol

Carmen Lomana ha esclatat en directe contra una coneguda presentadora d'Antena 3

Carmen Lomana li ha declarat la guerra al nou programa d'Antena 3. I és que l'aristòcrata acaba de fitxar com a col·laboradora de format presentat per Sonsoles Ónega, Y ahora Sonsoles.

La veritat és que aquesta decisió de formar part d'aquest espai sorprenia tothom perquè l'empresària sol exercir de tertuliana a Telecinco, no a la seva cadena rival. Això sí, el que semblava ser un gran projecte professional finalment ha acabat sent tot el contrari.

Pocs dies d'estrenar-se a la taula de col·laboradors del programa, Carmen Lomana va haver d'aturar la presentadora perquè s'estava produint una situació que no li agradava gens.

Carmen Lomana a la gala ELLE
Carmen Lomana, en el punt de mira per un conflicte amb una periodista. | Europa Press
 

Carmen Lomana: «No faré el paperot»

Sens dubte, Carmen Lomana, com que és un personatge públic d'alt nivell, està molt acostumada a estar al focus d'atenció. Com era evident, aquesta ocasió no n'ha estat l'excepció, ja que la col·laboradora ha protagonitzat aquest dimecres, 9 de novembre una nova polèmica al programa conduït per Sonsoles Ónega.

Tot ha començat quan l'antiga conductora de Ya es mediodía donava per acabat el debat del tema del conflicte dels veïns de Topares (Almeria) amb el rector del municipi. Evidentment, la mateixa filla de Fernando Ónega ha volgut agrair a tots els col·laboradors presents per les respectives aportacions durant la sessió.

Però sembla que no tots havien participat de la mateixa manera. Aquest va ser el cas de Carmen Lomana, qui amb prou feines havia pronunciat alguna paraula pel que fa a aquest assumpte. «Carmen, has parlat molt poc, hem de solucionar això nostre», començava dient de broma la periodista.

Un comentari que no li va fer gens de gràcia a la mateixa Carmen Lomana, que va decidir llançar una denúncia al programa. «Per fer això no vinc», replicava visiblement molesta. Tot seguit, quan ha notat Ónega que la tertuliana anava de debò, ha optat per dir el següent.

«No, és que, a veure. Vull parlar amb Carmen. Té raó, em sento malament, sincerament», confessava. Per la seva banda, Miguel Lago, un altre dels col·laboradors del programa, va decidir intervenir en aquest conflicte que s'estava creant per treure ferro a l'assumpte.

«És més, cedeixo la meva cadira a Carmen perquè estigui més a prop de Sonsoles», li deia. «No, si no és qüestió del lloc. A mi m'agradaria venir des del principi per parlar», començava denunciant públicament Carmen Lomana. «Tinc prou criteri per poder parlar de tot. Si destorbo, me'n vaig, però no faré el paperot», deia contundent.

Primer pla de Carmen Lomana
Carmen Lomana ha sentit que no li han donat el seu lloc a l'espai d'Antena 3. | GTRES
 

La disculpa pública de Sonsoles Ónega a Carmen Lomana

Després de sentir les dures paraules de Carmen Lomana, la periodista li va prometre que no es tornaria a produir més un moment així. «Jo em comprometo a arreglar això del cinquè convidat de La vida es bella. No sé què faré, perquè el programa és curt. De fet, el tema que li agradava a Olga Viza, el de cada quant cal rentar els llençols, no entra», deia.

I és que precisament el que el va enfadar a l'aristòcrata va ser que no es tractessin tots els temes al programa. «És clar, a mi m'han manat allò de Carles d'Anglaterra, això del llençol, això de no sé què, i després no entra», es justificava molesta.

Finalment, per apaivagar la tensió de l'ambient, la presentadora va voler tornar a demanar perdó a l'empresària. «Tots sou importants en aquest programa, però avui he de demanar disculpes a Carmen perquè ha parlat molt poc. Les coses es diuen i no passa res», concloïa sobre això.