Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Luis Enrique.

Luis Enrique li confirma a la seva filla Sira què passarà d'aquí a unes hores

Luis Enrique s'enfronta a un dels moments més complicats

Luis Enrique ja ha avisat els seus del que passarà en qüestió d'hores. Es produirà un dels moments més complicats per a qualsevol seleccionador. I molt atenta al que faci el de Gijón es trobarà la seva filla Sira.

Està previst que aquest divendres al migdia el tècnic del combinat nacional anunciï la convocatòria per al Mundial de Qatar. En principi donarà una llista amb els 26 jugadors que representaran Espanya en aquesta cita en què hi ha posades moltes esperances. Es tractarà d'un grup de futbolistes joves, molts amb poca experiència internacional, però amb molt de talent.

Luis Enrique aposta pel compromís i l'atreviment. Entre els fixos hi haurà una persona molt especial per a Sira. El seu xicot, Ferran Torres, és un assidu als plans de l'asturià i anirà al Campionat del Món per reforçar l'atac.

El seu rendiment al Barcelona no ha estat l'esperat, però sempre ha respost a la confiança del seleccionador. En principi en trucaran a 26, o almenys això és el que estan realitzant la resta de combinats. Tots aprofiten la quota màxima per cobrir-se les espatlles en cas que hi hagi algun imprevist d'última hora.

A Espanya no es descarta que només en vagin 25. L'entrenador té un bloc de jugadors que considera imprescindibles i que l'acompanyaran en aquesta cita encara que no travessin pel seu millor moment. Tampoc es descarta que hi pugui haver alguna sorpresa d'última hora, tant a la llista d'altes com a la de baixes.

Imatge de Luis Enrique donant ordres al camp de futbol
Luis Enrique anunciarà en hores la llista per al Mundial | Europa Press

Fa unes setmanes es va remetre a la FIFA una prellista amb 55 futbolistes. Des de la Federació van evitar fer-la pública, però els noms s'han anat filtrant a comptagotes durant aquests dies. En qualsevol cas, no es tracta d'una cosa definitiva, ja que podria recórrer a jugadors que no hi fossin inclosos.

Luis Enrique s'ha caracteritzat sempre per fer proves, per introduir uns quants canvis en les diferents convocatòries. Però també va seguir una línia continuista que el va fer confiar en una sèrie de futbolistes que s'han fet imprescindibles. A simple vista es pot dir que n'hi ha uns 20 que tenen garantida la seva presència a Qatar a dia d'avui.

Serà una convocatòria molt semblant a la de l'Eurocopa de l'estiu passat. En aquell moment es va compondre de 24 jugadors, i d'ella cauran Adama Traoré, De Gea, Oyarzabal i Fabián Ruiz.

En algun moment es va contemplar la possibilitat que Piqué tornés a la selecció, però l'anunci de la seva retirada el va fer descartar. Seria una altra sorpresa que tornés a confiar en Sergio Ramos.

Porta sense convocar-lo des del març del 2020. Tot i que ha fet mèrits per tornar, el més probable és que hagi de veure el Mundial des de casa seva.

Luis Enrique confia en els seus

Luis Enrique té més o menys clar el grup que acompanyarà el Campionat del Món. Fins al darrer moment esperarà per algun jugador que es troba recuperant-se de molèsties físiques. No és descartable que aprofiti també per trucar a algun futbolista aprofitant el seu bon rendiment darrerament.

Muntatge de Luis Enrique i la seva filla Sira
Sira estarà pendent de la convocatòria de Luis Enrique | Europa Press

Ha demostrat més d'una vegada que no li tremolarà el pols si ha d'apostar pels joves. La seva filla Sira estarà molt atenta a la roda de premsa d'aquest divendres a Las Rozas. Confia que el seleccionador inclogui entre els convocats el seu xicot.

És gairebé segura la seva presència, i més si es tenen en compte els bons partits jugats les últimes setmanes. Va anar guanyant protagonisme a les alineacions després de la seva bona actuació davant el Reial Madrid.

Luis Enrique sap que la llista no resultarà del gust de tots, com sol passar sempre abans de qualsevol cita d'aquest nivell. Tot i això, els que hagin de representar Espanya intentaran arribar al més lluny possible.