Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gerard Piqué.

Gerard Piqué es treu la roba i tothom es fixa en una cosa que impacta

El dia del seu últim partit, Gerard Piqué va sorprendre amb una impactant imatge al vestidor

Gerard Piqué està vivint els mesos més complicats de la seva vida, sens dubte. Primer, perquè s'ha separat de Shakira, després de dos fills en comú i més de deu anys junts, i segon perquè ha decidit jubilar-se. Ha posat fi a la seva carrera futbolística i la mateixa ens ha permès veure'n una imatge que ens ha deixat bocabadats a tots.

En concret, ens estem referint a una fotografia on apareix sense samarreta i això demostra que està molt més prim. La seva silueta està més afinada que mai i això pot ser causa de tots els problemes que porta afrontant des de fa temps.

Gerard Piqué i la seva primor

El defensa culer va jugar el cap de setmana passat el seu últim partit amb el Barcelona, però això no ha impedit que el continuï recolzant. Per aquest motiu, aquests dies ha acudit al matx entre el seu equip i l'Osasuna. Un matx que es va saldar amb victòria blaugrana, encara que hi va haver molts moments de tensió i de polèmica.

Malgrat tot, ell va acabar encantat amb el resultat i ho va celebrar amb els seus companys al vestidor. I un d'aquests moments ha estat pujat per Robert Lewandowski al perfil d'Instagram. Exactament ha compartit una fotografia dels dos junts i somrients celebrant el triomf.

En aquesta imatge, Gerard no porta samarreta i això ha permès veure que la seva primesa és notable. Primesa que ha pogut ser fruit dels problemes que està afrontant com la custòdia dels seus fills amb Shakira o la retirada del futbol. Sense oblidar tampoc les crítiques que ha rebut per haver iniciat una nova relació sentimental.

Sigui quina sigui la raó que hagi perdut pes, aquest fet no ha passat desapercebut a les xarxes socials ni als mitjans de comunicació.

Gerard Piqué i les darreres dades de la seva separació

El xicot de Clara Chía està intentant, dins del que pot, anar solucionant les situacions que li estan fent maldecaps. Així, s'ha retirat del futbol després de mesos on ha estat posat en dubte constantment pel seu rendiment. I ara s'ha sabut que ha fet passos en ferm respecte a la seva separació.

A Sálvame és on Laura Fa ha revelat els acords a què han arribat Gerard i la cantant. Pel que sembla, ja han aconseguit un punt d'entesa pel bé de tots dos i dels seus fills després de «haver de renunciar tots dos a moltíssimes coses».

Imatge de Gerard Piqué amb Shakira.
Gerard Piqué sembla haver solucionat el problema de la custòdia dels seus fills amb Shakira | EP

En efecte, després de 13 hores de negociació dels seus advocats respectius, han acordat que «Piqué passarà deu dies al mes amb els seus petits a Miami». D'aquesta manera, queda clar que la colombiana ha aconseguit el seu desig de marxar amb els fills de Barcelona i anar a l'esmentada ciutat nord-americana. I és que aquí ella té casa seva, la família i els amics.

Fa ha explicat que «a Miami, a més de les vacances d'estiu, hi ha tres períodes de vacances. I aquests seran només per a Gerard, ja que serà quan pugui agafar els seus fills i viatjar fins a la capital catalana perquè els avis puguin continuar veient els nens. A les vacances el 66 % del temps serà per a Piqué i el 33 % per a Shakira».

«En el cas que el culer finalment volgués viure a Miami, la custòdia passaria a ser totalment compartida. La decisió de quan deixaran Barcelona ella i els seus fills només és de la cantant. Ella ho decidirà, però ara està condicionada per l'estat de salut en què es troba el pare, que està ingressat».