Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Pedro Piqueras

Pedro Piqueras revela per què s'han deixat de parlar amb la reina Letícia

El periodista de Telecinco ha parlat com mai abans sobre la seva vida

Si hi ha algú que és història del periodisme al nostre país, aquest és Pedro Piqueras. Des de fa 16 anys és l'encarregat de presentar les notícies a Telecincoa la segona edició dels informatius, o sigui a la nit. Tanmateix, molts el descriuen com a equidistant davant de les càmeres.

Però on s'ha acostat molt per parlar de la seva faceta personal i professional ha estat al 'podcast' dels humoristes Quique Peinado, Manuel Burque i Henar Álvarez. Una entrevista que no ha trigat a causar enrenou, ja que s'ha pogut veure el periodista molt més relaxat i no tan llunyà com sol aparèixer a la pantalla. «Jo no 'editorialitzo' políticament», comentava.

El d'Albacete ha admès que no sol donar entrevistes, perquè prefereix no convertir-se en objecte mediàtic. Això sí, diu que s'emporta molt bé amb companys de la competència com Matías Prats i Vicente Vallés. Però també ha parlat d'algú que va conèixer fa temps relacionat amb el periodisme: la reina.

Pedro Piqueras als estudis de Mediaset
Pedro Piqueras està bé amb diferents periodistes | Mediaset

«Amb Letícia Ortiz no m'emporto perquè no la veig. Ara és reina i procuro no parlar-ne», comentava sobre ella. De fet, Pedro Piqueras va ser professor durant un curs de Periodisme.

I la recorda com «una noia molt disposada, molt maca i molt intel·ligent». També creu que si no s'hagués casat amb Felip, hauria estat una professional «insubstituïble».

«Un dia la vaig veure quan treballa a CNN, abans de passar a Televisió Espanyola, en un restaurant. Ella estava esperant uns amics, havia arribat la primera. Perquè veieu com és, no és la que arriba l'última, i em va donar temps a dir-li: 'Escolta, Letícia, que bé que ho estàs fent'», relatava.

Recrea així una escena en què va tenir l'oportunitat de retrobar-s'hi quan encara exercia la carrera. «Quan vaig estar a Televisió Espanyola, la veritat és que era una magnífica professional», manifestava.

«Si hagués continuat sent periodista, era insubstituïble. Com que reina ho té més fàcil perquè és ella sola, no hi ha competència», apuntava.

Imatge de Myriam Romero amb Pedro Piqueras presentant els informatius a Antena 3
Pedro Piqueras ha passat per totes les grans cadenes de televisió | Atresmedia

«Em converteixo en el més vell de la companyia»

Tot i que ha tingut unes paraules per a Letícia Ortiz, Pedro Piqueras també ha parlat d'una de les persones més importants a la seva carrera. Ens referim a Paolo Vasile. Quique Peinado li feia aquesta pregunta: «Portes 16 anys a Telecinco, vas pensar alguna vegada que se n'anaria abans Vasile que tu?».

«No. De fet, quan vaig tenir una oferta d'un altre lloc, em vaig quedar una mica per fidelitat també amb ell», contestava. A més a més, apuntava que ja queden pocs professionals amb tanta longevitat a l'empresa.

«Vasile semblava que és etern. I ara se'n va. Em converteixo en el més vell de la companyia. En tinc ara 67 i compleixo 68 al maig. Pensava que jo m'hauria anat abans, és clar», afegia.

L'italià era ferm defensor de l'entreteniment que es fa a la cadena. I sobre això també li ha preguntat Quique Peinado, especialment per les famoses transicions entre Sálvame i els informatius.

«El que faig amb Sálvame és que procuro no escoltar perquè passen coses curioses i alguna vegada hi ha algun festival extraordinari... És comèdia pura, sí. Però quan darrere d'això has de sortir explicant que hi ha 500 morts per Covid a Espanya , doncs això és molt fort», explicava.

Tot i això, sembla que al final ha triomfat la sintonia entre ells: «tenim una convivència. Jo no sento res perquè alguna vegada podries sortir rient-te. Soc de riure ràpid».