Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Christian Gálvez

Christian Gálvez anuncia que tot s'ha acabat i que no es tornaran a veure

Christian Gálvez no es pot creure el que acaba de passar

Christian Gálvez ha anunciat públicament que tot s'ha acabat i que, molt a desgrat seu, mai tornarà a veure una de les persones més importants de la seva vida.

El presentador de televisió viu una de les etapes més dolces de la vida. I és que, malgrat haver trencat el seu matrimoni amb Almudena Cid, el madrileny ha tornat a trobar l'amor amb la presentadora d'El programa de AR, Patricia Pardo.

I tot i que al principi la seva ruptura amb l'exgimnasta rítmica va ser molt traumàtica, la veritat és que, avui dia, tots dos han aconseguit girar full.

Fotomuntatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo
Christian Gálvez i Patricia Pardo viuen el seu millor moment personal. | CatalunyaDiari
 

Tanmateix, aquest dimecres, 9 de novembre, Christian Gálvez ha rebut nou cop emocional. I és que el món del còmic s'ha quedat orfe després de la mort del famós dibuixant Carlos Pacheco.

Amb només 60 anys, aquest gadità ha mort després de no poder fer front a la malaltia que patia. Fa només dos mesos, l'amic de Christian Gálvez va anunciar a través de les xarxes socials que li havien diagnosticat Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

«És el que hi ha i és això a què he de fer front. És un inesperat gir de guió a la meva vida, però que no fa que no em segueixi sentint afortunat per tot el que he viscut, per les experiències que he tingut, els èxits aconseguits i per les persones amb qui he tingut la fortuna de creuar-me».

Ara, Christian Gálvez no ha volgut deixar passar l'ocasió per acomiadar-se d'aquest gran dibuixant com es mereix.

Christian Gálvez plora la mort de Carlos Pacheco

Tot just assabentar-se de la notícia, Christian Gálvez s'ha acomiadat a les seves xarxes socials del seu gran amic. El presentador de Mediaset ha publicat al seu compte d'Instagram una emotiva carta amb què ha dit adeu a aquest gran artista.

Al costat d'una fotografia de Carlos Pacheco en què apareix posant davant de la càmera de fotos, l'actual xicot de Patricia Pardo ha escrit un emotiu missatge. «Estimat Carlos Pacheco. Marxes massa aviat», ha lamentat al principi de l'epístola.

Foto de Carlos Pacheco.
Carlos Pacheco ha mort amb 60 anys. | Twitter: @tonydanielx2
 

«No et vaig dir mai que el teu gran superpoder va ser conduir-nos a través del temps i fer coincidir les nostres versions més joves amb les més adultes, sense perdre en cap moment la il·lusió per la ciència-ficció, pels herois i dolents i pels conflictes que cadascú representaven».

Per acabar, Christian Gálvez ha volgut valorar, una vegada més, tot el que Pacheco ha fet per la cultura espanyola. «Viuràs on viuen tots aquells personatges que vas dibuixar i ens vas regalar: a la nostra memòria i a la nostra il·lusió. Bon viatge, amic. Descansa en pau».

Els seguidors de Christian Gálvez lamenten la mort de Pacheco

Com era evident, els followers de Cristian Gálvez no han trigat a mostrar, a través d'aquest post, els seus condols a la família del dibuixant.

En menys de 24 hores, la publicació ja ha aconseguit superar els 2.500 likes i ha rebut desenes de comentaris donant el condol a tots els éssers estimats de Carlos Pacheco.

«Un referent per a tots els espanyols que estimem els còmics», ha assegurat un dels seguidors de Christian Gálvez. «Quin reconeixement tan bonic per a un home il·lustre. Mil gràcies per això», ha comentat un altre dels usuaris d'aquesta xarxa social.

Primer pla de Christian Gálvez en un plató de televisió
Els seguidors de Christian Gálvez ploren la mort de Carlos Pacheco. | Mediaset
 

Tot i que hi ha hagut altres persones que també li han volgut agrair a l'artista el que ha significat per a tots els nens de la seva generació.

«Per als de la meva generació que els agraden els còmics i els agrada dibuixar i que, alguna vegada, somiem fer-ho per a Marvel, Carlos era tot un referent. Ja no es tractava d'un impossible, un tal Carlos Pacheco ho havia aconseguit. Per això, i per la seva increïble obra artística, avui és un dia trist per a tots nosaltres».