Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Roberto Leal somrient molt feliç

Roberto Leal rep la millor notícia possible i emociona a la seva dona Sara

Roberto Leal ho ha tornat a aconseguir

Com cada tarda, Roberto Leal s'ha posat al capdavant de Pasapalabra. Ha estat avui al matí quan s'ha despertat amb una notícia que no s'esperava.

Roberto Leal ho ha tornat a fer i ho ha tornat a aconseguir amb ajuda del seu equip, dels participants i del gran format per al qual treballa.

Quan Antena 3 va recuperar el format del programa, mai no es va imaginar que li donaria tantes alegries de nou, com li estan donant. A més de la decisió encertada que van haver de posar al capdavant Roberto Leal i mantenir-lo després de més de sis-cents programes en tres anys.

Roberto Leal celebra la notícia que omple d'orgull tota la cadena

No és una sorpresa que Antena 3 sigui líder d'audiències i hagi guanyat Telecinco. Cada dia s'estudien les quotes de pantalla i el nombre d'espectadors que han visitat cada programa, a més de fer la mitjana total de cada cadena.

Roberto Leal presentant Pasapalabra
Roberto Leal content amb les quotes de pantalla que estan aconseguint | Antena 3

Ahir, i segons recull Ver Tele, Antena 3 va liderar la llista de programes amb millor quota gràcies a Pasapalabra i a Roberto Leal. Amb un 24,7% i 2.987.000 espectadors, gairebé tres milions de persones van veure ahir l'espai del rosco convertint-lo en la millor audiència entre programes.

Però no només això, sinó que Roberto ho aconsegueix per segon dia consecutiu, ja que dilluns 7 també va ser el programa amb millor quota amb un 24,6%. A més, tant ahir dimarts, com dilluns, el programa dirigit per Roberto Leal va ser minut d'or cap a les nou del vespre. Atraient una mitjana del 32% de 'share' amb més de quatre milions i mig d'espectadors.

Ahir, Antena 3 també es va tornar a fer amb el paper de la cadena més vista, seguida per Telecinco, encara que amb una diferència de tres punts.

En horari de 'prime time', ahir a la nit també va guanyar la cadena on treballa Roberto Leal, amb El Hormiguero i amb l'emissió d'un nou capítol de Hermanos. Got Talent a Telecinco va quedar a prop d'aquestes dues emissions d'Antena 3, però no va aconseguir superar-les. Per la seva banda, el capítol de Lara Álvarez amb Pesadilla en el Paraíso, va quedar només amb un 8,2% de 'share'.

Telecinco està fent el possible per recuperar el lideratge

Telecinco no està a gust amb les darreres xifres que està rebent. Situació per la qual no paren de fer canvis a la graella, encara que encara cal esperar per veure els resultats.

Foto d'alguns col·laboradors de 'Sálvame' a plató.
Telecinco intenta lluitar per 'Sálvame' amb nous canvis a la graella | Mediaset

La setmana passada, precipitadament, i com una mesura extraordinària per recuperar audiència, van cancel·lar Sálvame Sandía. Al seu lloc, van posar l'emissió de dos capítols diaris de la telenovel·la Café con aroma de mujer. Tot i això, després d'una setmana han vist que la seva estratègia no ha funcionat.

La cadena ha decidit allargar Sálvame fins a les vuit del vespre, perquè torni a fer competència directa a Y ahora Sonsoles. Per tant, de vuit a nou només hi haurà un episodi de la telenovel·la a partir d'ara.

Però aquesta no és l'única mesura que han aplicat aquesta setmana, sinó que també han decidit cancel·lar també Sálvame Deluxe del 'prime time' dels divendres. Almenys durant uns quants capítols, atès que tampoc no els estava donant bones audiències. Al seu lloc, els divendres a la cadena de Mediaset es podrà veure la segona edició del Sálvame Mediafest .

Un programa que promet i que ja estan promocionant a través de diferents anuncis. En ell es podrà veure a Anabel Pantoja, Ana María Aldón i el cantant Rasel, entre altres participants.