Pilar Eyre

Pilar Eyre commociona tothom en donar la notícia més dura sobre Corinna Larsen

Pilar Eyre ha sorprès tothom amb les seves últimes informacions

Pilar Eyre és, sens dubte, una de les periodistes més respectades de la crònica social del nostre país. L'escriptora porta tota una vida dedicada als mitjans de comunicació, tant a ràdio com a televisió.

Ningú com ella sap els secrets que envolten la família reial. Recentment, la periodista s'ha pronunciat a través del seu bloc sobre el gran afer de Joan Carles I amb Corinna Larsen.

Pilar Eyre sempre ha demostrat que no té problemes a explicar tot el que sap sobre la reialesa espanyola. Durant anys, les fonts fidedignes l'han convertit en la periodista de referència sobre aquests temes.

Amb tot l'enrenou que s'ha produït arran del polèmic podcast de la Larsen, sembla que Pilar també té la seva opinió sobre això.

Pilar Eyre surt en defensa de Corinna

Des que va saltar la notícia que Corinna estava disposada a explicar-ho tot, no s'ha tornat a parlar de res més. Durant molts anys l'afer de Joan Carles I i l'empresària alemanya ha despertat molt d'interès als mitjans de comunicació.

Imatge de Pilar Eyre, experta en Casa Reial
Pilar Eyre s'ha mostrat molt crítica amb la situació que travessa Corinna | EUROPA PRESS

Per això, aquest últim moviment de Corinna no ha deixat indiferent ningú. I si hi ha una periodista que és coneixedora d'aquesta història des de fa molt de temps, aquesta és la Pilar Eyre. Després d'anunciar el podcast on relatava amb pèls i senyals com va ser aquesta tempestuosa relació, una infinitat de crítiques han caigut sobre l'alemanya.

Segons ha assenyalat Pilar Eyre, els fanàtics del rei emèrit han mobilitzat una dura campanya de desprestigi contra Larsen. Això hauria estat motivat per tal d'invalidar completament el testimoni de l'empresària. Corinna hauria rebut tota mena d'insults per aventurar-se a explicar la seva història amb l'emèrit.

Pilar Eyre assenyala que això ha assegut molt malament gran part dels seguidors del monarca. I tot apunta que estan disposats a frenar els peus a l'alemanya.

«El gran pecat de l'alemanya, el que els ha posat ara en peus de guerra, és que hagi gravat uns podcast amb el periodista Bradley Hope per explicar la seva versió dels fets», revela al bloc de Lecturas.

Entre alguns dels improperis que hauria rebut Corinna es troben: «pocavergonya», «xantatgista» o «zorra». Per a Pilar això és una cosa completament inadmissible, i que repudia del tot.

Han estat molts els mitjans i personatges populars que han arribat fins i tot a recolzar aquest moviment. Entre ells, Carmen Lomana, que no va dubtar a titllar de pocavergonya a Larsen.

«Ella, segons sembla, s'ha quedat amb molts diners que hauria d'haver tornat. I no ho ha fet, per tant seria còmplice», sentenciava la 'socialité'.

Pilar Eyre no tolera la situació que està passant Larsen

Pilar Eyre sempre s'ha caracteritzat per ser una defensora fidel dels drets de la dona, i sobretot, de la llibertat de l'individu. Per això, ha titllat de «linxament masclista» el que estan fent a l'alemanya.

Primer pla de Pilar Eyre.
Pilar Eyre defensa Corinna dels atacs | Europa Press

Ni tota la pressió mediàtica, ni les dures crítiques frenaran Corinna de contar la seva història. L'empresària ve disposada a explicar la història tal com va passar. Larsen ha demostrat que compta amb el suport de la llei, i que ja ha arribat el moment de la veritat.

Per a Corinna, la seva història amb l'emèrit va ser un dels capítols més tèrbols de la seva vida i finalment ha trobat la força per plantar-li cara.