Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Gerard Piqué i Shakira.

Shakira té un detall amb Clara Chía i els seus fills respiren tranquils

Shakira ha tingut un gest amb Clara Chía en un dels moments més durs de la seva vida

Ja fa dos dies que no es parla d'una altra cosa. I és que després de la seva traumàtica separació, no exempta de polèmiques, Shakira i Gerard Piqué per fi han arribat a un acord per la custòdia dels seus fills.

Han calgut moltes reunions i trobades durant mesos amb els advocats de les dues parts per posar-se d'acord pel que fa a la cura dels petits Milan i Sasha. Assegurant que «el nostre únic objectiu és protegir els nostres fills», el català ha acabat cedint davant la dura petició que l'artista feia mesos que li demanava.

Una petició que implicaria que l'exblaugrana deixés de veure els nens diàriament, ja que la cantant se'ls enduria a viure a Miami. Així doncs, després de Nadal els nens començaran una nova vida lluny de Barcelona i del seu pare. No obstant això, i tot i aquesta situació, Shakira ha tingut un detall amb Piqué i amb qui ara és la seva xicota, Clara Chía

Shakira i Gerard Piqué amb els seus fills
Shakira no li prohibirà a Clara Chía veure els seus fills. | EP

Clara Chía sí que podrà visitar els fills de Shakira

Ben al contrari del que s'havia dit. I és que alguns mitjans asseguraven que la cantant colombiana hauria inclòs una clàusula a l'acord de la custòdia relacionada amb Clara Chía, on s'especificava que la noia no podria acompanyar el pare dels seus fills als Estats Units quan li toqués estar amb ells.

De fet, segons la revista Semana, ni tan sols li hauria passat pel cap. «Shakira mai ha volgut incloure una clàusula que restringís el contacte dels nens amb la parella de Gerard», afirmen.

«La cantant ha girat full definitivament i entén que per l'educació dels seus fills ha d'evitar els conflictes». D'aquesta manera, Clara podrà anar a visitar Milan i Sasha cada vegada que al seu pare li pertoqui viatjar fins a Miami per passar els deu dies al mes amb ells que han estipulat a l'acord.


Tanmateix, en cas que Gerard Piqué decidís instal·lar-se a viure a Miami, automàticament la custòdia passaria a ser compartida. Mentre això no passi, l'exjugador del Barça «viatjarà de forma continuada» als Estats Units.