Carmen Lomana posant a un photocall de Elle

«Fregaran el terra amb ella»: Carmen Lomana destrossa Rocío Carrasco

Carmen Lomana s'ha cansat del drama que envolta Rocío Carrasco

Carmen Lomana ha tornat a la càrrega contra Rocío Carrasco. I és que la 'celebrity' assegura haver-se cansat de tot el que envolta la filla de 'la més gran'.

Ja des del principi de l'emissió de la docu-sèrie, manifestava el seu desacord amb tot l'enrenou generat. Així, es convertia en una de les figures més crítiques amb la mare de Rocío i David Flores.

«Sembla el dia de la marmota», va arribar a pensar. Per a ella, «tot té un 'time' a la vida, i això està fora de temps i fora de lloc. És com una història d'odi que s'ha quedat enquistada».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així mateix, Lomana també ha posat en dubte el suposat afecte que Carrasco sent pels seus fills, amb els quals fa anys no manté relació.

«Si tu tens un rampell d'amor pels teus fills, la teva filla et truca i no penses si estic preparada o no. Agafo el telèfon i li dic 'vine aquí, que no puc més amb les ganes de veure't'», ha destacat al respecte.

«Fa un mes que l'escolto, és que no...», lamentava en una ocasió. A més, no considera que el seu testimoni hagi influït de cap manera a arreglar la situació de les dones maltractades. «Una dona maltractada per veure a Rocío no trucarà a aquest número».

«Amb quina mena de dona ens volem quedar, amb dones tot el dia plorant i queixant-se? Castigant d'alguna manera als homes? Jo no. Aquestes coses es parlen amb la família i es treu aquest bucle en què està ficada», sentenciava.

Carmen Lomana, a favor d'Olga Moreno

A més, tampoc ha dubtat a l'hora de posicionar-se a favor d'Olga Moreno. «Totes les dones hauríem d'estar a favor d'ella perquè ha sigut tan valenta, una energia, jo que he estat allà i sé el dur que és».

Segons la 'socialité', la dona d'Antonio David ha fet un gran concurs. «Em tenia impressionada perquè semblava una dona prima, fràgil. És molt bona, és una noia meravellosa».

I això no és tot, ja que també ha lloat l'actitud que ha tingut Moreno davant aquesta difícil situació: «Olga ha estat per sobre de tot això».

«Ella no pot tirar-se al fang amb ella. Té a la seva família que l'adora, el seu marit, la seva filla i els fills de Rocío», destacava. «Ella ha estat la seva mare».

Recentment, Carmen ha tornat a la càrrega assegurant que Rociíto té els dies comptats, sobretot després del retorn d'Olga. D'aquesta manera, ha insistit que s'ha negat a veure la docu-sèrie i cap programa de la cadena a la qual considera còmplice seva.

«És que no l'he vist, quan surt canvio de canal. Ja no puc suportar-la ni un minut més, no l'he vist». «Això és un negoci, ja tornarà quan els interessi. Després fregaran el terra amb ella, pujaran a l'altra als altars, hi ha cadenes en què la felicitat no existeix».

Per Lomana, Rociíto és ja una joguina trencada, mentre que considera que el tracte que se li ha donat a la dona d'Antonio David ha estat cruel. A més, ha recalcat que no entén moltes de les preguntes que li van fer durant la seva recent entrevista a 'Ahora, Olga'.

Una qüestió que Carmen ja vaticinava fa uns mesos. «Encara no hem sentit parlar a l'altra part», advertia. «Hem d'estar preparats per a tot».

«D'aquí a dos o tres mesos a aquesta dona que fa poc l'estaven posant com un drap, ara l'han pujat als altars», s'atrevia a pensar. «I pot baixar dels altars també».

Un pronòstic que sembla haver-se complert, ja que Carrasco sembla haver perdut la influència que havia obtingut fins al moment. A més, la seva secció a 'Sálvame' no sembla haver conquerit a l'audiència, per la qual cosa s'ha vist relegada a un segon pla i no sabem si renovarà.

Això sí, la segona part de la docu-sèrie segueix pendent, de manera que la filla de 'la més gran' seguirà generant polèmica.