Julia Janeiro posant al camp

La primera foto de Julia Janeiro amb el seu pare que omple d'orgull Jesulín

Julia Janeiro comparteix un moment bonic amb Jesulín que podria fer enfadar la seva germana Andrea

Julia Janeiro ha pres una decisió per a evitar els escàndols de la premsa del cor: privatitzar-se les xarxes socials. Jesulín ha vist com la seva filla es convertia en una estrella d'un dia per l'altre, situació molt difícil d'assimilar a la família de María José Campanario.

La jove és una estrella d'Instagram, tot i que ha tancat el seu perfil a gran part del públic per a publicar contingut sense gaire pressió. És cert que ha fet alguna col·laboració, però encara no es dedica a ser influencer, així que s'ho pot permetre.

Jesulín va concedir una entrevista després que la seva filla complís la majoria d'edat, i va assegurar que sempre havia estat molt orgullós d'ella. Tot i que és famosa des que va néixer, mai ha pretès utilitzar els seus cognoms per a guanyar diners als mitjans de comunicació.

María José Campanario assegura que la jove és una persona bastant tímida, motiu pel qual no encaixaria a la petita pantalla. No obstant això, Telecinco no té en compte aquest detall perquè ja li ha fet diverses ofertes per convertir-la en el personatge de la temporada.

Julia, de moment, ha rebutjat totes les propostes que ha rebut, ja que té intenció de començar a estudiar aquest setembre. Al seu dia es va mudar a Barcelona per a convertir-se en una gran maquilladora, però ara vol orientar la seva carrera en un altre sentit.

Julia Janeiro publica una fotografia molt sorprenent amb Jesulín

La filla de Campanario és conscient dels escàndols que envolten la seva família, ja que ha hagut de conviure amb ells des de petita. Belén Esteban sempre ha explicat que el torero no tracta la seva primogènita, Andrea, de la mateixa manera que a la seva altra nena.

Julia prefereix mantenir-se al marge d'aquest problema, tot i que no ha tingut cap pudor a publicar una fotografia que farà molt de mal a la seva germana. Mentre Andrea amb prou feines té relació amb Jesús, ella gaudeix d'unes divertides vacances amb ell que no han deixat indiferent a ningú.

Jesulín ha posat amb la seva filla petita en una instantània que despertarà la ira de la 'princesa del poble', que sempre s'ha queixat del mateix. Andreíta fa molt de temps que no té tracte amb el seu pare i mai ha passat tant de temps amb ell com la seva germana.

María José ha estat assenyalada en una infinitat d'ocasions per ser la culpable d'aquest suposat favoritisme per part del seu marit. No obstant això, en totes les entrevistes ha advocat per la pau familiar, i això inclou la filla de Belén Esteban, la seva pitjor enemiga.

Campanario, a Jesulín i Julia: «Us estimo»

Jesús Janeiro no sol participar en cap polèmica de les que genera Belén Esteban, però la seva dona, María José, sí que ho fa. La Campanario ha escrit un missatge a la publicació de Julia que ha generat molt d'enrenou.

La col·laboradora de 'Sálvame' ha intentat silenciar la seva històrica rival durant molt de temps, encara que aquesta mai ho ha permès. Recentment ha demostrat que està molt per sobre de les advertències i de les pressions que rep.

«Us estimo amb tota la meva ànima», comenta l'odontòloga a la fotografia del torero i la seva filla. La germana d'Andrea no sol publicar aquest tipus de contingut, ja que el seu compte està més enfocat al món de la moda.

Belén Esteban està de vacances, però donarà resposta a aquesta polèmica quan tingui oportunitat. El seu comportament és molt diferent del de la seva filla, que sempre s'ha esforçat per estar al marge de tots els enrenous.

La dona del torer assegura que no vol problemes, tot i que sempre que ha pogut, ha provocat a la seva enemiga. No obstant això, alguns periodistes consideren normal que hagi mostrat públicament el que sent pel seu marit i per la influencer.

La germana d'Andreíta està al punt de mira després que una revista assegurés que estava en crisi amb el seu nòvio, Brayan Mejía. Caldrà esperar un temps per veure si solucionen els seus problemes o decideixen agafar camins diferents.