Olga Moreno a 'Supervivientes 2021'

Els inicis d'Olga Moreno a la TV, molt abans de conèixer Antonio David

Olga Moreno va treballar a Telecinco abans de conèixer l'exmarit de Rocío Carrasco

Olga Moreno ha deixat enrere la seva vinculació amb Rocío Carrasco per a esdevenir un personatge de primer nivell. Va viatjar a Hondures sent la dona d'Antonio David, però ha tornat sent una autèntica estrella de la premsa del cor.

La malaguenya sempre ha estat en un segon pla, tot i que ha participat activament en molts programes de televisió. També ha venut exclusives en algunes revistes, però mai ha estat ella el centre de totes les mirades.

Antonio David s'ha vist desbancat per la seva dona, ja que el públic s'ha oblidat d'ell i ha convertit l'enemiga de Rociíto en una reina. 'Supervivientes 2021' ha estat la seva gran oportunitat per a brillar amb llum pròpia, encara que en el passat també va triomfar sense ajuda de ningú.

Olga va treballar a la televisió abans de començar la relació amb Flores, i la veritat és que tenia un gran talent per a seduir la càmera. Fa molts anys va treballar com a hostessa del 'Telecupón', quan Telecinco pertanyia a ONCE.

El pitjor malson de Rocío Carrasco va iniciar-se al món de l'espectacle abans de conèixer el seu actual marit. Els seus fans han utilitzat aquest secret per a deixar clar que l'andalusa mai ha necessitat ningú per a cridar l'atenció de la premsa.

Moreno ha tornat de 'Supervivientes' i s'ha hagut d'enfrontar a una situació bastant delicada. Carrasco assegura que ha patit molt per culpa seva i hi ha gent que no perdona aquest atreviment.

No obstant això, la justícia sembla estar de part seva, ja que ha guanyat una demanda que Rociíto li va interposar per parlar d'ella en una revista. Tot fa pensar que la família de l'empresària travessa una bona etapa, cosa que únicament li deuen a ella.

Antonio David segueix exiliat dels mitjans de comunicació, ja que encara ha de demostrar que mai ha agredit la mare dels seus fills. L'extertulià de Telecinco ha de fer front a diversos problemes judicials, missió per la qual haurà de desemborsar molts diners.

Olga Moreno triomfa dins i fora de la televisió

La guanyadora de 'Supervivientes' sempre s'ha sentit atreta per la petita pantalla, tot i que assegura que no acaba de sentir-se còmoda davant dels focus. El 2019 va concedir una entrevista en un plató de televisió per primera vegada, i va ser a 'Sábado Deluxe'.

Des del primer moment, Olga va demostrar que tenia controlada la situació. De fet, no va dubtar a donar la cara pels fills del seu marit i fer insinuacions greus. Segons van explicar els col·laboradors de Jorge Javier, l'únic pel que estava nerviosa era per si rebia una demanda.

Les xarxes socials no han deixat de rebuscar al seu passat fins que han trobat alguna cosa sucosa. La seva trajectòria com a hostessa televisiva ha estat l'excusa perfecta dels seus enemics per a acusar-la de ser una dona ambiciosa.

Els defensors de la nova líder del feminisme asseguren que Moreno estaria disposada a fer qualsevol cosa per a treballar a la premsa del cor. No obstant això, ja han passat uns dies des que va acabar 'Supervivientes' i encara no ha protagonitzat cap escàndol.

El programa que Telecinco va emetre perquè donés resposta a les acusacions que ha rebut ha estat tot un èxit. Tot fa pensar que les seves col·laboracions amb la cadena no han fet més que començar, tot i que no seran la seva única ocupació.

La botiga de roba que té a Màlaga està venent més que mai. Sempre ha funcionat molt bé i, de fet, Olga va subsistir durant un temps dels ingressos que generava aquesta empresa.

Des que es va convertir en un rostre tan popular com Rociíto, molta gent vol portar els seus vestits. L'èxit de l'andalusa no té fronteres.