Rocío Flores sortint d'un hotel amb mascareta

Rocío Flores, en seriosos problemes legals en ser acusada d'estafa a les xarxes

Rocío Flores ha sigut enxampada intentant estafar els seus seguidors mitjançant el plagi d'una coneguda marca de roba

Rocío Flores ha obtingut gran rellevància des que s'estrenés la docu-sèrie de la seva mare. Tant, que ha acabat convertint-se en una autèntica 'influencer' on ara compta amb gairebé 800.000 seguidors, i també té moltíssima cura de la seva imatge.

Tanmateix, això implica també una gran responsabilitat. I és que la jove acaba de ser acusada d'estafar als usuaris d'Instagram mitjançant el plagi d'una coneguda marca de roba.

Així ho treia a la llum el programa 'Socialité', encara que el pitjor són els problemes legals en els quals podria veure's embolicada la filla d'Antonio David per promocionar-la.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Ens vam adonar d'això quan Rocío va pujar un vídeo col·laborant amb aquesta marca d'unes sabatilles que estan esgotades a escala mundial», explicava una reportera del programa.

«Quan vam intentar trobar-les per internet, ens vam adonar que només es venen en pàgines de revenda per un preu superior als 400 euros», prosseguia.

«Tot i això, en aquesta pàgina es venen per poc més de 60, i Rocío Flores, en cap moment, li va dir als seus seguidors que aquestes sabatilles són una imitació», relatava.

Això podia comportar greus problemes a la neta de 'la més gran'. Sobretot, perquè incita als seus seguidors a comprar un producte falsificat. Per tant, la marca real podria voler prendre mesures legals contra ella.

La principal prova de l'estafa es trobaria fàcilment en comparar el model original de sabatilles i la versió que promociona la col·laboradora d''El programa de Ana Rosa'.

Primer hi hauria el preu, però també el material de què estan fetes. La versió original estaria fabricada amb pell combinada amb ant, mentre que la suposada falsificació estaria elaborada amb pell sintètica.

Però sembla que ella no seria l'única que ha de fer front a aquestes acusacions. De fet, també altres cares conegudes com a Gianmarco Onestini, Jorge Pérez o Albert Comas s'han vist implicats.

Rocío Flores fa front als 'haters'

Completament aliena a aquest escàndol, la jove no s'ha pronunciat al respecte. A canvi, s'ha dedicat a denunciar l'assetjament que rep en xarxes socials diàriament.

«Bon dia, deien... Sí que ens queda per avançar, i tant que sí», ha començat compartint amb els seus seguidors. I és que just a la tornada de les vacances s'ha topat novament amb una desagradable sorpresa.

«Grossa», «porca», «aquí caiguis i et matis», «quin fàstic dones» o «vull veure't morta», són algunes de les amenaces que rep de manera constant. I no només això, sinó que també ha aprofitat per llançar un missatge que molts també han interpretat com un adeu a la televisió.

Ara que ja ha acabat 'Supervivientes', la filla d'Antonio David podria haver pres la decisió de seguir pel camí de les xarxes socials. Una cosa que pot desprendre-la de les seves recents paraules.

«Amb el pas del temps vaig aprendre que anar-se'n d'alguns llocs, també és cuidar-se. Allunyar-se d'alguna gent, també és protegir-se. Tancar algunes portes, també és estimar-se».

No obstant això, hi ha qui també ho ha interpretat com un nou 'zasca' a la seva mare. Una indirecta a Rociíto? De fet, més d'una vegada, Rocío Flores ha expressat la seva intenció de cuidar-se a si mateixa davant tot l'estrès que ha viscut amb la docu-sèrie.

Així, ha anat bregant amb la pressió del moment cuidant-se i fent-se diversos tractaments que l'han ajudat a relaxar-se i afrontar la complicada situació. Això sí, però, sembla que avui dia la relació amb Carrasco està més lluny d'arreglar-se que mai.

En especial, després que ella hagi assegurat que no es troba preparada per a un acostament i que no confia en les seves intencions. I és que des de 2012 totes dues s'han allunyat molt i encara no han aconseguit solucionar els conflictes que les mantenen distanciades.