Muntatge amb fotos de Belén Esteban i la seva mare, Carmen Menéndez.

Carmen Menéndez, mare de Belén Esteban, torna a preocupar-se per la seva salut

Carmen Menéndez viu lluny de Belén

Carmen Menéndez és coneguda per ser la primera sogra oficial de Jesulín de Ubrique, però ha pagat un preu elevat per tenir aquest càrrec.

El torero va mantenir una relació amb la seva filla Belén Esteban, però la història no va acabar bé i les acusacions cada vegada van ser més serioses. La premsa sempre ha intentat parlar amb ella, però és una cara molt discreta i no vol alimentar cap escàndol.

Carmen Menéndez podria haver guanyat molts diners donant la seva versió dels fets, però ha preferit mantenir-se al marge de les càmeres. Ha estat preocupada per Belén, ja que la col·laboradora ha hagut de resoldre situacions mediàtiques molt complicades sense ajuda de ningú.

Recordem que la tertuliana ha de controlar el seu estat d'ànim perquè és diabètica i no es pot exaltar més del compte.

Imatge de la mare de Belén Esteban amb els seus germans.
Carmen Menéndez ha format una família estupenda | Instagram: belenestebanmenendez

Carmen s'ha tornat a preocupar per la salut de la seva filla, que ha de ser operada després de patir un accident al plató de Sálvame. La col·laboradora va accedir a participar en un joc perillós que va acabar en tragèdia: es va trencar la tíbia i el peroné.

Carmen sap que Belén està en bones mans, malgrat les fotos que han sortit publicades són molt alarmants.

Miguel Marcos, marit de la col·laboradora, treballa de conductor d'ambulàncies i té la possibilitat de ser a prop seu. Però tothom s'ha adonat que Belén ha tocat fons i que el seu estat anímic no és bo.

Belén Esteban
Carmen Menéndez sap que Belén no està en el seu millor moment | Catalunya Diari

Belén Esteban ha estat fotografiada coberta amb una manta perquè no vol donar la cara ni explicar què li està passant. La situació és tan extrema que ha decidit no respondre les trucades ni contestar els missatges, postura molt estranya.

A sobre, el seu company Jorge Javier Vázquez diu que a Belén l'apassiona parlar per telèfon.

Carmen Menéndez ajuda a Belén en el seu negoci

Carmen viu a Benidorm, ciutat on Belén Esteban ha viscut alguns dels seus millors moments, però viatja a Madrid amb freqüència.

No seria estrany que s'instal·lés a casa de la seva filla durant una temporada per cuidar d'ella. Segons ha sortit publicat, Esteban està devastada perquè tenia molts projectes pendents i ara no es podrà moure en una bona temporada.

Menéndez ha rebut moltes ofertes per trencar el seu silenci, però sempre s'ha negat i mai ha caigut en la temptació. Pensa que l'única cosa important és que la seva filla estigui còmoda a la televisió, ja que passa molt de temps als platós.

Belén no vol involucrar a la seva mare en el negoci i ella ha complert aquest desig.

L'exsogra de Jesulín de Ubrique no només ha tret la cara més bona de la col·laboradora, sinó que també l'ha ajudat en una altra cosa important. Esteban ha muntat un negoci d'alimentació i la seva mare es va deixar fotografiar amb un producte per donar-li publicitat.

La foto va ser molt comentada perquè és una de les poques vegades que la Carmen ha estat tan exposada.

Carmen Menéndez coneix tota la veritat

Carmen està molt preocupada pel nou problema de salut de la seva filla. La tertuliana és inquieta i treballadora, però ara haurà de fer repòs i la seva mare sap que no ho portarà bé. L'àvia d'Andreíta està preocupada, ja que sap que Esteban ha lluitat molt per l'estabilitat que ha aconseguit des que va conèixer Miguel.

Menéndez és conscient dels obstacles que ha hagut de superar Belén Esteban, que ha patit pels desvergonyiments de Jesulín. La tertuliana havia aixecat el cap, però ha patit un nou cop que l'ha tornat a enfonsar.

Tots saben que ho superarà més aviat que tard, ja que ha demostrat en altres vegades ser una dona forta i empoderada.