Carmen López confessa l'infern viscut quan va mantenir una relació amb Antonio David Flores

Carmen López, la noia que va deixar la seva parella per Antonio David Flores: «Un infern»

Carmen López confessa l'infern viscut quan va mantenir una relació amb Antonio David Flores

Antonio David Flores segueix generant notícies i testimonis sorprenents després de l'anunci a 'Lecturas' de la seva separació d'Olga Moreno. Han estat diverses les amants que han parlat del pare de Rocío Floresquan estava casat amb l'andalusa. Carmen López és una altra dona que explica penúries d'Antonio David encara que, en aquest cas, encara no havia tingut res amb Olga quan es van conèixer.

Carmen López va visitar 'El túnel de las pesadillas' per parlar llargament sobre la relació que va mantenir amb Antonio David Flores fa dues dècades. «Feia set anys que tenia parella, teníem plans de casament. Jo quan vaig començar amb ell encara no estava amb Olga, crec que va arribar uns mesos més tard. Quan vaig començar amb ell estava amb Nuria Bermúdez, Gema Patricia...», explica.

Carmen López es va quedar embarassada d'Antonio David Flores
Carmen López es va quedar embarassada d'Antonio David Flores | Mediaset

Antonio sí que sabia que López tenia parella. Ell el coneixia, segons Carmen López, «perquè el meu exnòvio treballava a la seva immobiliària. Antonio David era el seu cap», va revelar Carmen López aquest dimarts a 'Sálvame'. «M'havia de casar amb qui aleshores era el meu xicot i no m'hi vaig casar. Em va embolicar, em va atraure amb les seves paraules i la manera d'actuar que té ell», confessava la dona.

L'infern de Carmen López en la relació amb Antonio David

Carmen deixa clar que «en veure'ns, vam connectar. Vam començar a parlar de Sevilla i d'amics en comú que teníem. Em va demanar el telèfon, li vaig donar i l'endemà vam anar a fer un cafè», exposa. En aquest sentit, Carmen López explica que el seu examant «sap portar molt bé les dones, sap portar-te al seu terreny. Van passar com dues setmanes d'estira-i-arronsa i ja vam començar a tenir alguna cosa més seriosa i a intimar», explica Carmen.

Antonio David Flores acudint a uns jutjats de Madrid el 23 Abril 2021
Antonio David ha estat criticat per la seva ex Carmen López | Gtres

El xicot de López se'n va assabentar arran d'un missatge equivocat que ella li va enviar en comptes d'Antonio David. En aquell moment, «vaig descobrir que s'estava rient de mi perquè estava amb altres dones. Com que era ximple, jo m'ho creia...», aclaria a l'entrevista que li va fer Carlota Corredera. Preguntada per les altres amants d'Antonio David, la convidada els donava credibilitat i, inclús, les compadia.

López descrivia a Antonio David com una bona persona, però «entre copeta i copeta, et penses que ets la princesa del seu castell. Però el pitjor era quan arribava a casa i veia que s'estava rient de tu, perquè sabia que estava amb diverses dones i ell ho negava», deia.

«A Olga Moreno la conec de Sevilla i era una dona encantadora»

Per si no n'hi hagués prou, Carlota Corredera li va preguntar a Carmen López si coneixia Olga Moreno. L'entrevistada va assegurar que sabia de la seva existència des de feia anys a Sevilla, i destacava la seva bonhomia. A més, Carmen López recordava la relació que va mantenir amb Antonio David Flores durant més d'un any. «Va ser instantani, una mirada molt profunda entre tots dos», comentava, que no es va consolidar, segons ella, «perquè no li interessava».

Antonio David Flores i Olga Moreno al carrer
Carmen López ha parlat sobre Antonio David Flores i Olga Moreno | GTRES

Carmen va revelar que es va quedar embarassada d'Antonio David i això va ser el principi de la fi de la seva relació. «Jo tenia clar que ell no seria el pare del meu fill, perquè no era una persona seriosa per mantenir una relació». «Li vaig trucar i li vaig dir que m'havia quedat embarassada, em va dir que no em preocupés, que m'ajudaria en tot moment», ha dit la convidada d'ahir. No obstant, des que va penjar el telèfon, mai més no va saber de l'existència d'Antonio David.