Terelu Campos i Carmen Rosa

Carmen Rosa s'espanta: El nom que no es pot dir a la casa de Terelu Campos

Carmen Rosa, la filla de Carmen Borrego, és conscient que amb la seva tieta Terelu cal anar amb compte a l'hora de pronunciar un nom

Carmen Rosa està vivint unes setmanes molt complicades pel conflicte entre la seva mare, Carmen Borrego, i la seva tieta, Terelu Campos.  L'última ha estat notícia aquesta setmana després de parlar d'una qüestió familiar dolorosa i delicada. Es tracta del suïcidi del seu pare, José María Borrego.

La col·laboradora ha explicat que a casa seva no se sol parlar de la seva mort. S'evita pronunciar el nom del pare i marit per fer-hi referència, perquè resulta dolorós, encara que, segons Terelu, no es tracta d'un tabú. Tot i això, tant ella com la seva germana han comentat el patiment que van passar per aquesta mort. Ho han fet als respectius programes de Telecinco on col·laboren.

Carmen Rosa coneix el dolor de sa mare per la mort del seu pare

La mare i la tieta de Carmen Rosa es van quedar òrfenes de pare el 1984, després que ell se suïcidés disparant-se un tret. Terelu tenia divuit anys i Carmen en tenia disset. Vivien a Madrid amb la seva mare, mentre que el seu pare s'havia quedat a Màlaga.

Si han recordat ara a la televisió aquest tràgic succés de la seva vida ha estat arran del suïcidi de Verónica Forqué. La menor de les Campos ha revelat a 'Sálvame' el calvari que va patir arran de la mort del seu pare. Segons ella,  «es passa per molts sentiments». D'entrada, segons la seva experiència, «t'enfades amb la persona». Així, Borrego explicava que «no entenia com el meu pare ens podia haver fet això a la meva germana i a mi. Vaig tenir una època molt dolenta, en què no em podia quedar sola».

Muntatge fotogràfic de Carmen Borrego i Verónica Forqué
Carmen Borrego recorda el suïcidi del seu pare després de la mort de Verónica Forqué. | La Noticia Digital

Segons Borrego, el procés per a arribar al perdó és llarg, però acaba arribant. «Al final, ho acceptes i veus que una persona que fa això és que no està bé. Així com hi ha persones que es moren per una malaltia, això no deixa de ser una malaltia». Tot i això, ha insistit que «el dolor romandrà per sempre».

Carmen Borrego, fins i tot, ha revelat que durant molt de temps es va avergonyir pel suïcidi de José María. En aquest sentit, ha considerat que «la pèrdua d'un familiar és terrible, però és doblement terrible. Fins i tot tu, com a familiar, te n'avergonyeixes». Per això, en moltes ocasions Borrego ha excusat que el seu pare havia patit un accident. Parlar de suïcidi, assegura, «costa», ja que és difícil «d'acceptar que algú que ha estat al teu costat, que has estimat tant... no l'has pogut ajudar».

Terelu Campos parla obertament de la pèrdua del seu pare

Com Carmen, Terelu s'ha sincerat sobre el que va patir amb la mort del seu progenitor. Ho ha fet a 'Viva la vida', on ha explicat que a casa seva el que havia passat mai va ser un tabú, però que s'evita esmentar-ho. De la mateixa manera, ha detallat com va afrontar ella el tràgic succés. Així, en paral·lel a Borrego, ha assenyalat la frustració i el que considera un trastorn que li impedia perdonar el seu pare.

Terelu Campos plorant en un plató de televisió
Terelu Campos també ha explicat el dolor per la tràgica pèrdua del seu pare | Mediaset

vaig ser incapaç durant molt de temps de perdonar el meu pare”.

Terelu ha explicat que s'asseia davant del nínxol del seu pare i li deia que «no li perdonava el que m'havia fet, vaig ser-ne incapaç durant molt de temps». A més, ha afegit, com a motiu aparent, en aquell moment, que creia que el seu pare no l'estimava, donat el fet va deixar dues filles òrfenes.

Però aquí no ho ha quedat tot. Totalment sincera ha confessat que va trigar 25 anys a superar i perdonar José María Borrego. Tot va passar un dia en què «li vaig posar unes roses grogues al seu nínxol i li vaig dir que el perdonava. Aquell dia vaig aconseguir descansar una mica més», tancava.