María Teresa Campos amb ulleres de sol i posat molt seriós

María Teresa Campos explota després de perdre-ho tot: «Un fet traumàtic»

Maria Teresa podria estar indignada amb les seves filles, Terelu i Carmen

María Teresa Campos, antiga presentadora de Telecinco, ha sigut una de les persones més importants dins dels mitjans de comunicació a Espanya. El problema és que la seva vida ha canviat molt i actualment gairebé no té presència al món de l'espectacle. Les seves filles, Terelu Campos i Carmen Borrego, han ocupat el seu lloc, i és possible que ella no hi estigui d'acord.

María Teresa Campos tenia molt de poder a la premsa del cor, ja que era una estrella de la petita pantalla i generava molt d'interès. No obstant això, el temps ha anat passant i el públic li ha retirat el tron que al seu dia li va entregar amb tanta il·lusió. La comunicadora adorava els seus seguidors, que aplaudien tot el que feia, però ara han desaparegut.

Carmen Borrego i Terelu Campos, totes dues plorant
Carmen Borrego i Terelu Campos no estan passant un bon moment | LND

Terelu té molt bona relació amb la seva mare, María Teresa. De fet, passen molt de temps juntes i viuen bastant a prop l'una de l'altra. Tot i això, la col·laboradora de Telecinco ha fet una cosa que ha generat malestar a la matriarca de la família Campos. Ha parlat públicament de la mort del seu pare, José María Borrego Doblas.

El pare de Terelu i Carmen es va suïcidar després de separar-se de María Teresa, i aquesta notícia ha estat silenciada durant molts anys. Recentment, les germanes han tornat a parlar del tema, i aquest atreviment no ha agradat a la seva mare. Segons publica el diari 'La Razón', María Teresa no se sent a gust parlant d'un succés tan tràgic.

Molts periodistes que es dediquen al món del cor sabien que Carmen i Terelu es van enfrontar a un «fet traumàtic” quan eren petites. A Telecinco era un secret de domini públic, i molts col·laboradors de la cadena hi feien referència. No obstant això, la família Campos era una icona dins de la petita pantalla, i ningú es pronunciava amb contundència.

María Teresa Campos, cansada: «Una gran putada»

Segons 'La Razón', la mítica presentadora ha parlat amb les seves filles perquè no està d'acord amb el que han fet. Les col·laboradores han tret a la llum el secret de la família: José María Borrego, el patriarca, es va treure la vida. «No és fàcil conviure amb això, no és senzill oblidar-te d'aquesta gran putada», va explicar Carmen a 'Sálvame'.

María Patiño, presentadora de 'Socialité', s'ha fet ressò d'aquesta notícia, i el que ha dit al respecte ha tingut molta repercussió. No dubta de les dades que ha aportat 'La Razón', però ella no té la mateixa informació. Seguint la seva teoria, la mare de Terelu i Carmen no té cap problema a l'hora de parlar del suïcidi del seu exmarit.

María Teresa Campos sortint de casa seva
María Teresa Campos es manté en segon pla | GTRES

María Teresa sempre ha sigut una dona molt moderna i liberal, motiu pel qual mai ha amagat cap succés de la seva vida. És cert que no ho ha publicat als quatre vents, però no ho ha fet per ella. Vol protegir la intimitat del pare de les seves filles, José María Borrego, que també es dedicava al món de la comunicació.

María Teresa Campos dona la culpa a Carmen Borrego

La matriarca del clan Campos té una àmplia experiència com a comunicadora, per això ha comès pocs errors. El problema és que la seva família no para d'equivocar-se i ella ha perdut tot el que tenia: respecte, fama i poder. Segons ha sortit publicat, pensa que la seva filla Carmen és la responsable del que ha passat.

Borrego es porta molt bé amb la seva mare; no hi ha cap problema entre elles. Alguns periodistes diuen que María Teresa  creu que la col·laboradora no hauria d'haver entrat en cap guerra amb la seva neboda, Alejandra Rubio, filla de Terelu.Tot i això, no hi ha cap prova que demostri aquesta teoria.