Primer pla de David Flores

David Flores Carrasco entra en pànic després del robatori: «Molts diners»

El jove no té cap record de la seva àvia, Rocío Jurado

David Flores Carrasco, net de la gran Rocío Jurado, ha rebut una notícia que l'ha deixat sense alè. 'Socialité', el programa que presenta María Patiño, ha tret a la llum un robatori que es va produir a la casa que la cantant tenia a Chipiona, la seva terra natal. Aquest habitatge el va heretar la seva germana, Gloria Mohedano, però tothom el continua relacionant amb l'artista.

David Flores, igual que tots els espectadors de Telecinco, ha descobert que una dona va entrar sense permís a casa de Rocío Jurado. Va robar algunes pertinences personals de la cupletista, com per exemple una tassa que suposadament feia servir. El més greu de tot és que va gravar el furt amb la intenció que passés a la posteritat.

David Flores Carrasco amb posat seriós mirant cap a un costat
David Flores Carrasco és un personatge molt cotitzat al món del cor | GTRES

David Flores Carrasco va coincidir molt pocs anys amb la seva àvia Rocío, ja que lamentablement la cantant va morir el 2006. Tot i això, Rocío Carrasco, la mare del jove, assegura que tenien una relació especial perquè David sempre ha sigut «molt sensible». No seria estrany, doncs, que aquesta notícia l'hagi impactat bastant, i més tenint en compte les seves circumstàncies personals.

Rocío Carrasco, segons publica el diari digital 'Caso Abierto', està sent investigada perquè la justícia no troba el lloc on té guardat el patrimoni de la Jurado. Alguns periodistes asseguren que Rociíto va heretar «molts diners» de la seva mare. No obstant això, ella s'ha negat a pagar al seu fill la pensió que li va ordenar el jutge, i ningú entén per què.

El programa 'Socialité' ha posat sobre la taula un debat molt interessant que ha situat Rociíto al punt de mira dels espectadors. Ella va ser nomenada hereva universal de la cantant, així que es va quedar els béns més preuats d'aquesta i no els ha repartit amb ningú.

David Flores Carrasco ho descobreix: «Va robar tres objectes»

María Patiño ha tret a la llum una informació que ha generat força controvèrsia. Una fan de Rocío Jurado pensava que la casa que la cantant tenia a Chipiona estava abandonada, així que hi va entrar i «va robar tres objectes». Aquesta dona es va emportar una tassa, un elefant de vidre i una torreta, per la qual cosa ja té més coses de la cantant que el seu net, David Flores.

Rociíto, segons expliquen els seus amics, és una persona bastant generosa, però la veritat és que amb els seus fills no ha fet gala d'aquesta virtut. Rocío Flores, la seva primogènita, assegura que l'única cosa que té de 'la més gran' és un rosari que li va donar Carrasco. La jove, que treballa de col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa', té dubtes que aquest objecte realment fos de la seva àvia.

'Socialité' ha fet evident que el llegat de la Jurado continua sent molt polèmic. Tothom es recorda de la cantant pel talent que tenia, però ara es parla molt d'ella pels conflictes en què estan immersos els membres de la seva família. L'última que ha donat un cop a la taula és Rocío Carrasco, que està disposada a ser una estrella televisiva.

David Flores ha canviat molt

David Flores Carrasco és famós des que va néixer, però mai ha estat interessat a cridar l'atenció. No obstant això, els seus pares, Rocío Carrasco i Antonio David Flores, l'han situat al centre de totes les mirades. El públic cada vegada vol saber més coses d'ell, però el jove prefereix mantenir-se al marge de tota aquesta història.

El fill de Rociíto s'ha convertit en un dels personatges més cotitzats dels mitjans de comunicació. Una entrevista seva marcaria un abans i un després dins de la premsa del cor, però això no passarà mai. Tothom que el coneix assegura que és «un ésser de llum» que només vol que la seva família enterri la destral de guerra.