Primer pla de Lydia Lozano plorant al plató de Sálvame

Lydia Lozano i la complicada malaltia que posa en perill la seva feina a 'Sálvame'

Lydia Lozano ha hagut de fer front a un cop molt dur

Lydia Lozano, periodista i col·laboradora, és una de les persones més estimades de la televisió gràcies a la seva dilatada trajectòria professional que l'ha arribat a convertir en tota una icona. Gràcies a això, té a l'esquena un exèrcit de fans disposat a fer qualsevol cosa per ella i raó per la qual la seva presència a 'Sálvame' és tan important.

Lydia Lozano gaudeix d'una excel·lent reputació entre l'audiència de Telecinco, però entre els seus companys no té tan bona fama. És més, els experts asseguren que genera certa enveja, ja que gaudeix del més rellevant que hi ha a la televisió: l'afecte del públic. No obstant això, fins i tot els més crítics amb ella reconeixen que és una professional de primera categoria.

Pla de perfil de Lydia Lozano al plató de Sábado Deluxe
Lydia Lozano és una col·laboradora molt estimada a Telecinco | Europa Press

Lydia es va sotmetre a una operació d'urgència el febrer d'aquest mateix any perquè tenia un «dolor insuportable a l'esquena». De fet, ella mateixa va concedir una petita entrevista per aclarir quina era la seva situació i explicar com havia anat la intervenció mèdica. «M'han preguntat com he aguantat tant així perquè les meves cervicals estaven totes enganxades», va dir a 'Sálvame'.

Tot i que els metges li van recomanar que guardés repòs, Lozano adora la seva feina i no volia quedar-se al seu domicili de braços plegats. Per aquest motiu va reprendre les seves obligacions laborals i va tornar als platós de Telecinco, un atreviment que ara està passant-li factura. Recentment, ha concedit una entrevista en què ha confessat que ha tornat a tenir certs dolors.

La periodista canària ha deixat clar que es troba «bé», malgrat que admet que durant els últims mesos ha estat sotmesa a més pressió de la necessària. A això cal sumar-hi que va patir un lleuger accident que ha augmentat els seus problemes cervicals. «Em vaig donar un cop amb una taula i m'ha rebotat al coll», declara en exclusiva a la revista 'Lecturas'.

Lydia Lozano, derrotada: «El pitjor»

Lydia, tal com expliquen tots els seus companys, «és una treballadora nata», així que no ha guardat prou repòs després de la seva operació. Per això, ara està patint les conseqüències i potser arribarà un moment en què es vegi obligada a fer una petita aturada. Però, la veritat és que aquest any està sent molt complicat per a ella, ja que ha hagut d'enfrontar-se a cops molt durs.

La col·laboradora de 'Sálvame' va haver d'acomiadar-se del seu germà Jorge Lozano, que també era periodista i gaudia d'una relació molt estreta. «El pitjor d'aquest any ha estat la mort del meu germà», declara restant importància al seu problema de salut. Per tant, no seria estrany que en un temps decidís apartar-se temporalment dels mitjans de comunicació.

Tots els col·laboradors de 'Sálvame' s'han apartat dels focus en algun moment, però Lozano sempre ha tingut una força especial. Així que, els seus fans confien que superi la seva petita crisi personal perquè volen evitar sigui com sigui que abandoni Telecinco. Alhora, els responsables de la cadena tampoc estan decidits a desfer-se d'un personatge tan poderós, per això són tan tolerants amb ella.

Lydia Lozano gaudeix de certs privilegis

Lydia es va sotmetre a una operació força delicada i al cap de poc temps va reprendre les seves obligacions professionals, però va posar una condició. Aquesta va consistir que, com la periodista treballa moltes hores asseguda a la mateixa cadira, va demanar un seient especial per corregir els seus problemes cervicals. Però, per si això no fos prou, els seus caps li van proporcionar un cuidador personal perquè estigués ben atesa.

Així mateix, és sabut que la periodista té un gran talent per entretenir els espectadors, ja que també participa en tots els espectacles que neixen a Telecinco. Per aquest motiu els seus directors hi estan encantats, i l'audiència també vol comptar amb la seva presència i que els seus moviments tinguin tant d'èxit.