Primer pla de Carmen Sevilla somrient molt feliç

Carmen Sevilla perdona la infidelitat que li va truncar la vida fora de la residència

La cantant va tenir una relació tempestuosa amb el pare del seu fill

Carmen Sevilla és una de les grans actrius del país. La seva figura ha estat tot un símbol per al cinema espanyol i va ser pionera a saltar a Hollywood, ja que va ser la primera artista espanyola en fer-ho.

Tot i això, malgrat el seu èxit rotund als Estats Units, va decidir que el seu destí estava unit a Espanya. En tornar va ser quan va conèixer els seus dos grans amors: Augusto Algueró i Vicente Patuel.

Amb tots dos, a la seva vida hi va haver un abans i un després. Això sí, no de la mateixa manera, perquè amb un va ser més feliç, en canvi, amb un altre va viure un veritable malson.

Imatge de Carmen Sevilla somrient mirant a càmera
Carmen Sevilla ha estat una de les grans figures del cinema espanyol. | Cedida
 

Els dos grans amors de Carmen Sevilla

Al llarg de la seva carrera, Carmen Sevilla ha protagonitzat una infinitat de produccions que l'han portat, moltes vegades, a l'èxit. Entre elles, Rey de reyes i Gitana tenías que ser.

A més, no només es va centrar en la seva faceta com a cantant i actriu, sinó que, sobretot, durant els últims anys es va dedicar a la seva tasca com a presentadora de diferents programes. I és que a l'edat de 70 anys que tenia no podia continuar treballant en aquelles professions. Per aquest motiu, va optar per aquesta via professional.

Telecinco, Antena 3, Canal Sur i TVE van ser les cadenes en què va col·laborar l'artista durant els últims vint anys abans d'ingressar a la residència on viu actualment.

De la mateixa manera que la seva carrera artística plena de grans projectes que va dur a terme, Carmen Sevilla, pel que fa a la seva vida privada, tenia una llarga llista de pretendents. Sens dubte, per alguna cosa se l'anomenava 'La núvia d'Espanya'.

La seva bellesa i talent per estar a sobre dels escenaris va captivar més d'un. Això sí, no va fallar a la seva norma de passar per l'altar, tot i que més tard se'n va penedir. D'aquesta manera, el 1961 va casar-se amb Augusto Algueró.

Va ser amb ell amb qui va poder fer realitat el seu somni de convertir-se en mare. Després de dos avortaments provocats perquè així ho exigia el món del cinema a les dones, tornava a quedar-se embarassada. Tres anys després del casament, l'actriu donava a llum el seu únic fill, Augusto José Algueró.

Tanmateix, les nombroses infidelitats per part d'ell van acabar passant factura al seu matrimoni. «Havia sentit a parlar de la seva música, però no sabia res d'Augusto Algueró. Després, quan van passar moltes coses, em van dir, 'Però tu no sabies que era un home a qui li agradaven les dones de valent?'», va dir la mateixa Carmen a les seves memòries.

«No li perdonaré una cosa. Que em continuï deixant en ridícul quan passeja per la Gran Via amb l'estimada», va confessar quan encara estava casada amb Augusto Algueró.

Imatge de Carmen Sevilla abraçant al seu fill Augusto Algueró Jr.
Carmen Sevilla amb el seu fill Augusto José Algueró. | Cedida
 

A més, ha confessat que mai «va sospitar res, tenia una bena als ulls, estava enamoradíssima d'ell». Això sí, la decisió de divorciar-se es va prendre, finalment, el 1974. La mateixa Carmen Sevilla va resumir el seu matrimoni de 13 anys amb el compositor.

«Va ser un matrimoni molt difícil, molt rebel, molt… Va ser una pena! Però ell tenia una vida molt desordenada, amb tots els meus respectes. Li agradava molt jugar, els casinos, li agradaven molt les dones», deia.

Tot i això, no va ser fins poc temps després que coneixia l'amor de la seva vida, Vicente Patuel, amb qui es va casar el 1985. «Era un ésser especial, únic. L'home de la meva vida. L'home que va saber comprendre'm, que em va estimar, amb qui vaig tenir una gran connexió. Érem una parella que ens estimàvem, que ens enteníem, que ens adoràvem. Era tot un senyor», va revelar l'actriu.

Però desgraciadament, es va haver d'acomiadar inesperadament del seu marit perquè moria a causa d'un infart el 2000.

L'estat de salut de Carmen Sevilla

Durant molt de temps, Carmen Sevilla ha estat totalment allunyada a causa de la malaltia que pateix des del 2009. Però no va ser fins a l'any 2012 que va confirmar que patia Alzheimer i que ja estava començant a patir les conseqüències de la malaltia.

Només uns anys després, el 2015, el seu estat de salut va empitjorar, per la qual cosa va haver de ser ingressada en una residència a Aravaca (Madrid), on continua vivint actualment.

Per aquesta raó, avui dia els mitjans continuen preocupant-se per la salut delicada de l'artista. De fet, fa tan sols unes setmanes, el seu amic íntim, Moncho Ferrer, la va anar a visitar amb motiu el Dia de la Mare de Déu. Va ser allà quan va confessar davant els mitjans que l'actriu estava bé, malgrat tot, i que sempre li transmetia «pau».