Imatge de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco assenyala la seva pròxima víctima de Telecinco

Rocío, sorpresa davant del darrer projecte de la cadena

Rocío Carrasco serà una de les grans cartes de Telecincoper a la pròxima temporada televisiva. Tal com ha anunciat la cadena, a partir del setembre emetran en obert els capítols de la seva docu-sèrie. A Mediasetcreuen que, per ara, no han aconseguit rendibilitzar del tot aquest projecte.

Sembla que la filla de la Jurado ho tindrà més senzill per triomfar que molts altres companys. El cap de setmana passat s'estrenava Ya es verano, el format que s'ocuparà de substituir a Viva la vida durant el període estival. El programa d'Emma García no estava registrant bons índexs d'audiència, encara que sí que comptava amb el vistiplau del públic.

Tot i això, Rocío ha comprovat com el nou espai no ha calat entre els espectadors. Així és, perquè tant les xarxes socials com els mitjans de comunicació han estat molt crítics amb aquest magazín. Només van fer falta un parell de dies per adonar-se que no encaixarà a la programació.

Són molts els que creuen que Frank Blanco, Verónica Dulanto i Marta González Novo han fracassat en aquest projecte. Fins i tot vaticinen que acabaran pitjor que Carlota Corredera, que va ser desplaçada pels directius de Mediasetel març passat. Des d'aleshores, no se n'ha tornat a saber més.

Viva la vida era el programa que ocupava les tardes del cap de setmana a Telecinco, i durant cinc anys va aconseguir guanyar l'acceptació del públic. Era considerat una prolongació del Sálvame diari, però amb un format més amable.

Rocío Carrasco sense maquillatge
Rocío Carrasco és conscient que el nou programa de la cadena no triomfarà | Mediaset

Toñi Moreno va ser l'encarregada de posar-lo en marxa, i va ser substituïda a la meitat del cicle per Emma García. S'intercanviaren els llocs, després que l'andalusa es posés als comandaments de Mujeres y Hombres y Viceversa.

Tant Rocío Carrasco com els seus companys confiaven que funcionés molt millor aquesta aposta, però sembla que només serà un pegat per al que hagi d'arribar al setembre. Encara no se sap quins són els plans de Telecincoamb aquesta franja una vegada que finalitzi l'estiu.

L'única cosa que tenen clar és que el format de Ya es verano no convenç, i indica que tindrà els dies comptats. Acusen aquest espai de ser un calc de Ya es mediodía o Ya son las ocho, que també estan produïts per Unicorn Content. A més, la falta d'originalitat i els presentadors tampoc no han aconseguit agradar a l'audiència.

«Cinc minuts he aguantat, aquest programa és infumable», admetia un espectador a Twitter. I és que no li va caldre gaire més per adonar-se del qual esperava. Així mateix, lamenten sobretot la manca d'idees al guió.

Alguns mitjans consideren que es tracta d'una combinació de Ya es mediodía, Viva la vida i Arucitys. Tot i que procuren donar un aire festiu al programa en tot moment, amb això no n'hi ha prou.

▶️ Adiós a la reportera de Cuatro Mónica Domínguez con solo 38 años

Rocío Carrasco, pendent del seu oncle

Rocío Carrasco està molt pendent del nou projecte que té entre mans el seu oncle Amador. Després de totes les crítiques rebudes, no sembla disposat a quedar-se de braços plegats. Per això traurà a la llum un documental per oferir la seva versió sobre els darrers dies de Jurado i respondre a la seva neboda.

Concretament, ho farà a través d'un canal de Youtube, ja que sembla que cap mitjà s'hi ha interessat. Tot i això, promet donar guerra. De fet, fa unes quantes setmanes es referia a l'empresària d'aquesta manera.

Imatge d'Amador Mohedano a plató.
Amador Mohedano reapareixerà per atacar la seva neboda | Mediaset

«És odi el que té, i no només contra nosaltres, sinó contra tothom», va dir. També, explicava que «a la meva neboda se li ha anat l'olla, i tothom diu que la culpa la té el que és al seu costat», en al·lusió a Fidel. Per la seva banda, Rocío Carrasco no callarà, li donarà resposta arribat el moment i si cal, el portarà als tribunals.