Muntatge de Paz Padilla i Fran Medina

El xicot de Paz Padilla diu prou després d'enxampar-li una nova mentida de la relació

Paz Padilla no ha dit la veritat sobre el seu romanç amb Fran Medina

Paz Padilla va sorprendre tothom amb unes fotos on se la podia tornar a veure enamorada. Una revista era l'encarregada de publicar les instantànies sense el coneixement de la parella. Acaramel·lats i fent-se petons romàntics, l'humorista i el seu nou amor gaudien d'un bany refrescant en un llac.

El nom de l'encarregat de tornar-li el somriure a Paz Padilla era Fran Medina. De professió guàrdia civil, però el seu 'hobby' per la fotografia el va portar a conèixer la humorista i iniciar una bonica història d'amor. Un romanç del qual la data no se sap amb exactitud, però que ara ha transcendit deixant en evidència la gran mentida de la relació.

Paz Padilla i la veritat sobre el seu nou amor

Paz Padilla està il·lusionada, feliç i novament enamorada. La que va ser presentadora de Sálvame aconseguia tornar a trobar l'amor després de la mort del seu marit, Antonio Vidal.

Fran Medina
El nou xicot de Paz Padilla li ha tornat el somriure | FRAN MEDINA @MEDINA_PHOTO

La gaditana va pensar que mai recobraria les ganes de tornar-se a enamorar fins que es va topar amb Fran Medina. La sorpresa va ser majúscula, ja que ningú s'imaginava que Paz havia refet la seva vida. Ràpidament la maquinària dels mitjans es va posar en marxa per conèixer-ho tot sobre la nova il·lusió de la humorista.

D'ell va transcendir que era guàrdia civil, però que la seva afició per la fotografia l'ha portat a exercir com a fotògraf. De fet, va ser Medina qui va fer a Paz Padilla les fotos per a una entrevista que va concedir a una coneguda revista.

A més a més, s'ha sabut que la seva relació va començar a finals de l'estiu passat, concretament al setembre, de manera que complirien el seu primer any de festeig d'aquí poc. Tot i això, aquesta dada podria no ser del tot certa.

Paz Padilla per Cadis amb Fran Medina
Paz Padilla ha refet la seva vida | GTRES

Segons s'ha pogut saber, Paz Padilla i Fran Medina podrien haver començat el seu amor molt abans del qual es té pensat. De moment, cap dels dos s'ha pronunciat sobre això. L'andalusa nega haver concedit una exclusiva i Medina ha decidit abandonar les xarxes socials.

El seu desig és continuar sent anònim i evitar l'exposició mediàtica per intentar gaudir de la relació a la més pura intimitat. Una tasca una mica complicada tenint en compte l'interès que desperta la nova parella.

Paz Padilla es va tornar a enamorar pocs mesos després de perdre el seu marit

Paz Padilla s'enfrontava al segon aniversari per la mort del seu marit acompanyada de la seva nova parella. Els mitjans els captaven molt enamorats i els companys de la gaditana celebraven tornar-la a veure il·lusionada.

Els mitjans plantejaven l'inici de la relació un any després de morir Antonio Vidal, però sembla que la realitat és una altra. Segons explica El Español, la història d'amor entre Paz i Fran hauria començat pocs mesos després de morir el marit de la comunicadora.

Pla general de Paz Padilla i Antonio Vidal
Paz Padilla es va tornar a enamorar mesos després de morir el marit | Europa Press

Fonts properes afirmen que Medina ha «entrat» a casa seva i manté una bona relació amb Anna Ferrer, filla de la gaditana. Encara que per a molts va ser tota una sorpresa, el rumor ja corria per Andalusia i era de sobres conegut.

Si bé és cert que fa un any van decidir «que la seva feina havia de fer un pas més seriós», la seva atracció es remunta a mesos abans. Concretament poc després que Antonio morís i deixés Paz Padilla desolada per la seva pèrdua.

▶️ Tamara Gorro se despide entre lágrimas de 'su princesa'

Sigui com sigui, la veritat és que, qui estima Paz Padilla, celebra veure-la enamorada i feliç de nou. Han estat mesos molt complicats per a ella on a la mort del seu marit se li va sumar el seu acomiadament de Telecinco. Ara té nous projectes al cap que aviat veuran la llum i es troba en el seu moment més dolç.