Gloria Camila

Gloria Camila preocupa al seu germà en revelar les seves intencions amb l'herència

Gloria Camila s'ha sincerat respecte a l'herència del seu pare

Gloria Camila fa setmanes que és protagonista de la premsa rosa pels conflictes que hi ha hagut amb la dona del seu pare, Ana María Aldón. Conflictes que, d'alguna manera, es podrien haver produït per l'herència del torero. Una herència que ara ha cobrat protagonisme pels rumors que afirmaven que la noia en seria la gran beneficiària.

Davant dels rumors, ella ha decidit parlar per deixar clares les seves intencions respecte a això. Tanmateix, segons algú que la coneix molt bé, no ha dit la veritat. I això és una cosa que ha preocupat els seus germans de part paterna.

Gloria Camila parla sobre l'herència familiar

La filla d'Ortega Cano ha vist que ha sortit a la llum una informació que té molt a veure amb el conflicte familiar. En concret, Carmen Borrego ha afirmat amb rotunditat que el torero «ha decidit posar la casa conjugal a nom de Gloria», un habitatge que estaria valorat en uns dos milions d'euros. És una postura que, segons sembla, ha molestat Aldón, tot i que sap que aquest habitatge «mai no serà d'ella ni del seu fill. Serà d'una altra part de la família».

Gloria Camila i Ortega Cano
Gloria Camila, segons els rumors, seria la beneficiària de la casa familiar | CatalunyaDiari

Davant d'aquesta dada, la de Cartagena ha decidit respondre a Ya es verano. Ho ha fet negant el mateix. Ha afirmat: «Jo no sé si Carmen fa un favor a Ana explicant això o l'està posant en un compromís». «És totalment fals. No s'ha posat res al meu nom ni he signat res ni en se res. Dient això, sembla que a Aldón l'única cosa que li preocupa és la casa».

A això hi ha afegit: «No he parlat mai amb el meu pare d'aquest tema. Parlo amb ell del que em preocupa, però he parat de parlar de certs temes. Parlem de coses bones, boniques i de viure la vida».

Fins i tot ha aprofitat per exposar que mai no ha tingut gaire interès en aquestes qüestions econòmiques com l'herència de la seva mare. I, finalment, ha optat per sol·licitar a la premsa «delicadesa» amb certs temes com els esmentats.

Gloria Camila Ortega
Gloria Camila ha desmentit el rumor | EUROPA PRESS

Gloria Camila queda en evidència

La germana de José Fernando ha exposat així que no té intenció de quedar-se amb la casa familiar i que no li importen les herències. Tot i això, hores després ha quedat en dubte. I és que el que va ser el seu xicot, Kiko Jiménez, ha vingut a desmentir-la a Sálvame.

El de Jaén ha negat les paraules de la seva ex dient: «La seva intervenció ha estat una farsa. Demana delicadesa per al seu pare, però fa uns anys no li'n va demanar a Antonio David quan parlava tan malament de Rocío Carrasco. Cal mirar al passat de vegades per entendre el present».

▶️ El desgarrador relato de Sofía Suescun sobre el calvario que vivió en su infancia

«Jo no em crec ara que allò que menys li importi sigui una herència. A mi sí que em va parlar de l'herència i és normal ja que aquesta es fa en vida i no quan et mors».

A més ha dit sobre Gloria: «No entraré tampoc en detalls del que em deia, però ella no és tan generosa com ho fa semblar. A ella li agraden els diners, igual que a tothom. Que no us enganyi fent semblar que no li agraden els diners».«Li agrada tant com m'agrada a mi i com sembla que ara li agrada a Gema, la filla d'Ana María. No passa res per dir-ho, no cal ser políticament correcte».

Muntatge de Gloria Camila amb Kiko Jiménez
Gloria Camila ha vist com el seu ex desmentia les seves paraules | Catalunya Diari

  • Si no et vols perdre més notícies i exclusives com aquesta segueix-nos ara mateix a Twitter (punxa aquí), Instagram (punxa aquí) i Facebook (punxa aquí)