Primer pla de Tamara Falcó

Tamara Falcó revela el que tots callen sobre les infidelitats del seu xicot

Falcó afronta la realitat sobre la vida que porta la seva parella

Tamara Falcó ha estat notícia les darreres hores després de presentar la seva última proposta de col·laboració amb la marca Tous. La televisiva i empresària està contenta amb l'acord comercial que ha arribat amb la coneguda marca de joies.

La marquesa de Griñón va conèixer, fa un temps, les filles dels joiers catalans gràcies a Eugenia Martínez de Irujo. La veritat és que Falcó i la marca de joieria han encaixat divinament des del primer contacte que van mantenir per treballar plegats.

«Des de fa molt de temps, Eugenia Martínez de Irujo me les va presentar i de seguida vam connectar. Primer vaig ser imatge i, ara, dissenyo per a ells i fem moltes coses junts. Han confiat en mi i no era fàcil perquè és un tema religiós, he de dir que es va esgotar i els Tous no s'ho podien creure», ha revelat.

Tamara Falcó ha pensat una col·lecció ideal de 10 peces, formades per sis medalles, tres polseres i un collaret. Entre els materials utilitzats per a aquesta col·lecció, hi ha l'or, l'ametista i altres materials nobles.

Alhora, una de les que més agraden són les medalles amb la imatge de la Mare de Déu de l'Alegria, una de les preferides de Falcó.

Sobre si pensava que aconseguiria tant èxit amb aquest tipus de medalles, la televisiva és clara. «El que escoltava i veia a les meves xarxes socials era que la gent buscava la medalla de la Verge per tot arreu. M'enviaven missatges d'on i com podien tenir-la. Confiava que un cop a Tous seria més fàcil per a tothom».

Tamara Falcó explica la veritat sobre les deslleialtats de la parella

A més, en la presentació de les noves joies davant dels mitjans, la col·laboradora d'El Hormiguero ha parlat del seu xicot Íñigo Onieva. S'ha referit a com porta els rumors de deslleialtat, que, de vegades, fan tremolar l'estabilitat de la parella.

Imatge de Tamara Falcó i la seva parella Íñigo Onieva.
Tamara Falcó i la seva parella. | Instagram (@tamara_falco)

Tamara és feliç malgrat aquestes xerrameques a les quals no presta massa atenció. «Estic feliç, acabo de fer una ruta gastronòmica amb Íñigo i ho hem gaudit perquè a tots dos ens agrada cruspir. Tenim un acord, jo vaig a la discoteca encara que estigui cansada i ell m'acompanya a missa tot i haver-se gitat tard», confessava.

Així porta Íñigo Onieva els rumors que l'acusen de ser deslleial

Sobre aquest tipus de rumors que, d'un temps ençà, s'aboquen sobre la parella, Falcó no té cap problema a parlar-ne. Sap que la seva relació amb el seu xicot es basa en la confiança i revela que Onieva no es deixa portar per aquest tipus de comentaris.

«Ho porta amb serenitat, gairebé és un assetjament que s'estiguin donant aquestes notícies. Ho hem assumit i l'important és saber com és la nostra relació, el festeig serveix, precisament, per conèixer l'altra persona. Perdonar una infidelitat ha de ser duríssim quan estàs casada i amb nens», exposa la marquesa de Griñón.

Els companys de Vanitatis li pregunten si ella, com a dona catòlica, perdonaria una deslleialtat de la seva parella, Falcó respon de la manera següent. «Sí, no m'agradaria veure'm en aquesta tessitura. Seria una gràcia perquè és difícil i no sempre s'aconsegueix».