Primer pla de Belén Esteban plorant

Belén Esteban, preocupada per un trastorn que no deixa dormir qui més estima

Belén ha assumit que la situació és més delicada del que es pensava

Belén Esteban s'ha guanyat amb escreix ser una de les cares més estimades de Telecinco, ja que sempre diu la veritat. El seu coratge ha fet que s'hi fixessin persones molt influents, com ara Anabel Pantoja. La sevillana confia plenament en la seva amiga. De fet, la va designar la seva defensora oficial quan va marxar a concursar a Supervivientes 2022.

Belén Esteban ha fet l'impossible perquè la seva companya guanyés el joc, però no ha pogut ser. Va tenir un accident laboral al plató de Sálvame i ha estat més de tres mesos apartada de la pantalla petita . Li resultava impossible traslladar-se fins a les instal·lacions de Telecinco perquè no es podia moure i s'havia de desplaçar amb cadira de rodes.

Foto d'Anabel Pantoja.
Belén Esteban ha estat pendent del concurs de la seva companya | Telecinco

Belén ha fet servir les seves xarxes socials per defensar Anabel, però no n'hi ha hagut prou i la col·laboradora no ha guanyat el joc. Ha perdut els 200.000 euros del premi final, però ha guanyat una cosa molt millor: la companyia i el respecte del seu nou xicot. La revista Lecturas assegura que s'ha instal·lat en un àtic de Madrid que costa 500 euros per nit.

Belén sap que la influencer està tenint molts problemes perquè té un trastorn que no la deixa dormir des que va acabar Supervivientes . Es desperta amb qualsevol soroll i els especialistes asseguren que el que li passa té un nom: misofonia. «Estic passant unes nits de bojos, no dormo gens», ha explicat ella amb total sinceritat.

Esteban s'ha reunit amb la cosina de Kiko Rivera i han passat la tarda juntes per recuperar el temps perdut. És la persona que més s'estima de Sálvame, per això ha estat tan preocupada per ella durant el concurs, que estava rebent moltes crítiques per haver obert el seu cor a Yulen Pereira després de trencar amb Omar Sánchez.

Belén Esteban té una bona excusa

Belén tenia un objectiu: aconseguir que el públic conegués la veritable Anabel Pantoja perquè guanyés Supervivientes 2022. El problema és que va patir un contratemps de salut i s'ha hagut d'absentar de Telecinco, però a les xarxes ha estat activa. Ha fet servir el seu poder a Instagram per deixar clar que la de Sevilla era una participant com Déu mana, però no ha convençut gaires persones.

Imatge de Belén Esteban.
Belén Esteban sempre ha protegit els seus | TELECINCO

Esteban té motius per estar preocupada perquè Anabel fa molt de temps que no dorm i no pot agafar el son. «Els sorolls em maten, em molesta fins a l'aire condicionat», explica la tertuliana amb total sinceritat. Cada cop té més suport perquè el públic s'ha adonat que és una dona senzilla que vol el millor per als seus.

L'ex de Jesulín està travessant un moment delicat, però a poc a poc va deixant enrere el que li va passar al plató de Sálvame. Va tenir un doble trencament i des de llavors tot va empitjorar, fins i tot van arribar a detectar-li un pòlip. «Tenia molta por, però era benigne», va comentar durant la reaparició televisiva.

Belén Esteban ha estat massa temps inquieta

Belén hauria defensat a la perfecció Anabel, però no ho ha pogut fer perquè no tenia forces. Ara ha superat el seu problema i està desitjant tornar-hi a treballar, formen un binomi inseparable. Estava preocupada, però s'ha adonat que la sevillana pot respondre les crítiques sense ajut de ningú.

Esteban té a l'esquena una trajectòria plena d'èxits i no només triomfa dins de la pantalla petita. Ha fundat una empresa d'alimentació que li dona uns beneficis molt alts i té molta il·lusió per aquest projecte. Sap que la seva fama no durarà per sempre, per això vol invertir la seva fortuna i així mantenir els comptes sanejats.