Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Carolina Monje

Carolina Monje i el seu xicot prenen una decisió en saber l'última hora d'Ana Obregón

Carolina Monje és conscient de l'enrenou format al seu voltant

El nom de Carolina Monje es va fer popular arran del seu festeig amb el fill d'Ana Obregón. Ara, la jove, que va ser parella d'Aless Lequio des del 2018 fins a la seva mort el 2020, ha tornat a ser notícia. El naixement d'Ana Sandra, filla biològica de qui va ser la seva parella, ha tornat a posar el nom de Carolina Monje al focus mediàtic.

Muntatge Aless Lequio i Carolina Monje
Després del naixement d'Ana Sandra Lequio, Carolna Monje ha tornat al focus mediàtic de manera involuntària | Catalunya Diari

Pel que sembla, Ana Obregón es va posar en contacte via WhatsApp  amb qui va ser parella del seu fill després del naixement d'Ana Sandra. «Un text llarg, per agrair-li el silenci i la postura pública, a més de confessar-li que li agradaria que conegués la nena quan arribi a Espanya. Li encantaria que pogués tenir una relació amb Ana Sandra en el futur», han explicat fonts properes a la noia.

Ana Obregón vol que Carolina conegui la filla biològica d'Aless

Un acostament per part de la mare d'Aless Lequio que veritablement va commocionar Monje. «Va ser el cap de setmana de Setmana Santa, ella estava de viatge a Eivissa amb les seves amigues i el seu promès quan va passar. Carolina es va quedar molt afectada emocionalment i no va saber del cert com reaccionar», continuen explicant les mateixes fonts a Vanitatis.

Carolina Monje va refer la seva vida després de conèixer l'empresari Álex Lopera amb qui contraurà matrimoni la tardor que ve. La jove va anunciar el seu compromís el mes de desembre passat, moment en què Obregón va deixar de seguir-la a totes les xarxes socials. Amb aquest gest, ella va demostrar que veure la felicitat de qui va ser la parella del seu fill amb una altra persona podia fer-li mal.

Foto de Carolina Monje i Álex Lopera
Carolina Monje contraurà matrimoni la tardor que ve amb l'empresari Álex Lopera | INSTAGRAM (@CAROLINAMONJE.V)

Carolina està molt il·lusionada amb el casament. A més, la noia, que va estudiar Direcció i Gestió d'Empreses, compta amb l'ajuda de la seva mare per als preparatius de la celebració. Virginia Vicari, famosa cirurgiana plàstica, sap tot el que va patir la seva filla amb la malaltia i la mort del seu xicot.

Monje és coneguda entre les 'celebrities' espanyoles. És neta de Josefina Vicario, que va revolucionar la cirurgia estètica a Espanya, i fundadora de les clíniques Vicario, repartides per tota la geografia espanyola. A més, la família Monje també te un nom destacat al sector hostaler, ja que el seu pare, Pedro Monje, és el propietari de múltiples hotels que s'estenen per la costa espanyola.

Carolina apareix en un esdeveniment multitudinari al mig de l'expectació

Ara, Carolina, que s'ha mostrat sempre molt discreta amb la seva vida privada, és conscient que es troba al punt de mira informatiu. Les últimes setmanes la premsa vol conèixer la seva opinió sobre el naixement de la filla biològica d'Aless Lequio.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Monje no es va voler perdre la final del Torneig Conde Godó i va aparèixer a les grades del Reial Club de Tennis de Barcelona. Acompanyada pel seu xicot, Carolina va ser testimoni de com Carlos Alcaraz es proclamava campió de la competició diumenge passat. La barcelonina va compartir a les xarxes una imatge de la pista durant el partit.

Fotomuntatge de Carolina Monje i Ana Obregón amb la petita Ana Sandra
Carolina Monje no s'ha pronunciat sobre el naixement de la filla biològica d'Aless Lequio | CatalunyaDiari

Monje, de moment, es manté ferma i roman al marge de les informacions relacionades amb Ana Obregón i el naixement de la petita Ana Sandra. Sense entrar a la polèmica, no vol respondre les preguntes dels mitjans malgrat la seva insistència. Segueix amb els preparatius del seu enllaç i amb la seva firma de roba Carola Monje, marca que s'ha fet un lloc entre les favorites de les 'influencers'.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!